Nedsat pris! Den lille bog om lykke: hvorfor er danskerne verdens lykkeligste folk Forstør
Kategorier / sektioner:

Den lille bog om lykke: hvorfor er danskerne verdens lykkeligste folk (Bog, Hæftet)

Af: Meik Wiking

Forlag: Turbine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 285
Dato for udgivelse: 10-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Gitte Sloth Poulsen, Pia Sloth Poulsen
ISBN-13: 9788740618655
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: The little book of lykke
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
152,95 kr
epub
96,20 kr

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvorfor er danskerne verdens lykkeligste folk?
Når der laves internationale lykkemålinger, så ligger Danmark næsten altid nummer 1 eller i hvert fald i top tre. Danskerne er hverken de rigeste i verden eller de mægtigste, mest innovative eller de mest sunde, så hvad er det, vi danskere gør rigtigt, som sørger for, at langt de fleste af os går rundt og er lykkelige?
Forfatter Meik Wiking gav en flig af svaret i sin seneste bog The Little Book of Hygge, som har solgt millionvis af eksemplarer i hele verden, og som beskrev det danske begreb hygge på en måde, så folk kloden rundt puttede sig i deres Sarah Lund Sweater og ønskede sig til skandinaviske himmelstrøg. I opfølgeren Den lille bog om Lykke tager Meik Wiking virkelig fat på at beskrive, hvorfor vi danskere er så lykkelige.
Danskerne har en stor fællesskabsfølelse, vi stoler på hinanden og vores stat og kommuner, og vi er typisk tilfredse med den service, som vi får i samfundet. Men det handler i mindst lige så høj grad, om alle de små ting, vi danskere tager for givet: lang ferie, lav arbejdstid, masser af familiesamvær og – ja – hygge. Som Meik skriver i bogen, så er der i Danmark ingen prestige i at arbejde mange og lange timer og tjene mange penge; i stedet er der prestige i at hente sit barn tidligt i institution, lave sin mad fra bunden af sunde råvarer og have tid til at læse bøger og gå på museum.
Vi betaler måske nok en af de højeste skatteprocenter i verden, men vi får noget for pengene: Lykke, tillid og et land, hvor det er rart at være.
Meik Wikings første bog The Little Book of Hygge har solgt rigtig, rigtig mange eksemplarer verden rundt og i Den lille bog om Lykke fortsætter han sin fascinerende og humoristiske gennemgang af det danske samfunds solsider.
Opfølgeren til den storsælgende The Little Book of Hygge!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den lille bog om lykke: hvorfor er danskerne verdens lykkeligste folk

Den lille bog om lykke: hvorfor er danskerne verdens lykkeligste folk