Nedsat pris! Den lille stærke om chili Forstør
Kategorier / sektioner:

Den lille stærke om chili (Bog, Indbundet)

Af: Lene Tvedegaard

Forlag: Koustrup & Co.
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 111
Dato for udgivelse: 6-3-2013
Udgivelse: 3. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788791583292
Produkt type: Bog
Fotograf: Bjarni B. Jacobsen, Kim Fjord
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

131,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 169,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ny stærk udgave af Lene Tvedegaards chili-bog, der udkom i 1. udgave og 2. udgave på Politikens Forlag (Olivia), men nu udkommer hos Koustrup & Co.  3. udgave. 3. oplag går på lager 16. marts 2015.


Lev stærkt - spis chili hver dag


Chili er verdens mest udbredte krydderi, og frugten spises dagligt af to tredjedele af jordens befolkning. Men det stærke ved chili er faktisk ikke en smag. Det er en smerte, der i høj grad gavner vores immunsystem, og som påvirker vores smertetærskel. I denne bog kan du læse om chilis mange gavnlige virkninger, hvordan man måler styrken i chili, hvilke sorter, der egner sig til danske forhold og meget mere.


Forfatteren har testet ca. 300 forskellige chilisorter, vurderet deres egenskaber og udvalgt de bedste til giftfri dyrkning i sit gartneri. Det er dekorative sorter med et godt udbytte, god smag og fin sundhed. Chili er nemme at dyrke. Planten trives både som stueplante, i krukker på terrassen og i drivhuset. Bogen beskriver mange nye chilisorter, som er specielt udviklet til privat dyrkning. Læs også om smag og få en række gode chiliopskrifter.


Lene Tvedegaard er agronom og ejer af Gartneri Toftegaard ved Køge, som har speciale i dyrkning af chili, tomater og krydderurter. Se også hjemmesiden gartneri-toftegaard Illustreret med fotos. Suppleret med opskrifter. Udstyr som tidligere. Blødt bind (dutschbind).


Lene Tvedegaard har tidligere udgivet DEN LILLE RØDE OM TOMATER (ny udgave under uarbejdelse, udkommer efterår 2014) -  og  det enestående storværk KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere. Koustrup & Co. 2013.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den lille stærke om chili

Den lille stærke om chili