Den magiske blomsterbutik - en hemmelighed kommer sjældent alene Forstør
Kategorier / sektioner:

Den magiske blomsterbutik - en hemmelighed kommer sjældent alene (Bog, Hardback)

Af: Gina Mayer

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Den magiske blomsterbutik
Sideantal: 135
Dato for udgivelse: 17-7-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Nr. i serien: Bind: bind 1,
Oversætter: Maj Westerfeld
Illustrator: Joëlle Tourlonias
ISBN-13: 9788740615418
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Ein Geheimnis kommt selten allein
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

310,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Violet elsker sin tante Abigails blomsterbutik. Det er det bedste sted at være, synes hun. En dag kommer der en dame ind i butikken og spørger efter en plante, som Violet aldrig har hørt om. Og hun kender ellers næsten alle de blomster og planter, som findes i og uden for butikken. Kort efter at damen er gået, rejser tante Abigail, uden rigtigt at afsløre hvorfor. Violet kommer i tanke om, at hun engang har set sin tante sidde med en mystisk bog, og efter langs tids søgen finder hun den, godt skjult i lejligheden over butikken. Og sikke en bog: Blomsterne i den både dufter og svæver. Af en eller anden grund kan Violets to venner tvillingerne Jack og Zack ikke hverken se blomsterne svæve eller dufte dem, men det afholder dem ikke fra at hjælpe Violet med at forsøge at opklare mysteriet om den mystiske plante. Og også den talende undulat lady Madonna og katten lord Nelson hjælper til!
Læs, hvordan det går, når de tre venner ved hjælp af magi og mystiske planters særlige egenskaber undervejs blander sig i Mr. Bachelors forelskelse og i den stressede Fiorella Goodwills forhold til sin ret irriterende mor. Ikke alt går selvfølgelig helt som planlagt, og hvorfor forbyder tante Abigail Violet at kigge i den mystiske bog? Og hvad er det egentlig for en særlig evne, som Violet har, men som tante Abigail ikke vil fortælle om? Det er alt sammen meget mystisk ...
Gina Mayer, der har skrevet Den magiske blomsterbutik, elsker at omgive sig med blomster. Hun bor i Düsseldorf, hvor hun bruger en stor del af sin tid på at hygge sig i sin have eller foran sin computer, hvor hun skriver for både børn, unge og voksne.
Joëlle Tourlonias er uddannet med speciale i illustration og maleri og har illustreret en lang række børnebøger. Hun har lavet de farverige og finurlige tegninger til bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den magiske blomsterbutik - en hemmelighed kommer sjældent alene

Den magiske blomsterbutik - en hemmelighed kommer sjældent alene