Nedsat pris! Den Motiverende Samtale med Mindfulness
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Den Motiverende Samtale med Mindfulness (Multimedia, DVD-ROM)

Af: Claus Dalton Gawin

Forlag: Zen
Format: DVD-ROM
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 17-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788791257834
Produkt type: Multimedia
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Systemkrav: Mac OS X 10.5 or later

Den motiverende samtale med Mindfulness er et værktøj til at hjælpe personer der skal mestre en ændret livskvalitet på grund af alvorlig sygdom.
Vores opgave går på, at vi skal motivere vores klient (personen, modpart) til at antage vores hensigt med noget der er indlagt i vores arbejde. Det kan være, at du er ansat på et jobcenter og skal motivere dine klienter til at gøre mere ved deres job ansøgninger. Det kan være, at du som chef er nødt til at have en samtale med firmaets sælger om hvorfor denne ikke opfylder de salgs mål du har opsat i afdelingen.
Der er mange andre jobs der har brug for, at der er behov for en motiverende samtale. Det er en god ting for dine klienter eller ansatte. Samtidig bliver du oplevet som en leder med gode lyttende egenskaber og i sidste ende slipper du for en masse stressende situationer.
Det er en dårlig strategi blot at trække det hele ned over hovedet på personen. Et bedre samarbejde forekommer hvis vi kan motivere vores modpart i forhold til hans/hendes oprindelige intention om, at gøre det bedste for sig selv, men stadig ud fra vores kontekst om, at det er noget i vores arbejde der kræver opfyldelse af eventuelle mål.

Anmeldelser (0)