Nedsat pris! Den motiverende samtale: støtte til forandring Forstør
Kategorier / sektioner:

Den motiverende samtale: støtte til forandring (Bog, Indbundet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 555
Dato for udgivelse: 10-6-2014
Udgivelse: 2. udgave, 2014.
Oversætter: Dorte Herholdt Silver
Medforfattere: William R. Miller, Stephen Rollnick
ISBN-13: 9788741257259
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Originaltitel: Motivational interviewing
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

391,50 kr

-13%

Vejl. pris: 450,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den motiverende samtale (Motivational Interviewing - MI) er en effektiv metode til at støtte forandring. Denne nye udgave af bogen tager udgangspunkt i den nye MI-model, som omfatter fire delprocesser: engagering, fokusering, fremkaldelse og planlægning. William R. Miller og Stephen Rollnick demonstrerer, hvordan disse delprocesser udfoldes i praksis, beskriver en lang række praktiske anvendelser for tilgangen og gennemgår det voksende evidensgrundlag.
Bogen er gennemsyret af respekt for og medfølelse med klienterne og indledes med en grundig gennemgang af ånden og metoden i MI. I afsnit om de fire delprocesser får læseren konkret vejledning i, hvordan man trin for trin opbygger en stærk arbejdsrelation, udvikler et klart fokus og en entydig retning, fremkalder og styrker klientens motivation for forandring og formulerer en konkret handleplan. De centrale kommunikationsfærdigheder, der indgår i MI, forklares; vignetter og uddrag af samtaler illustrerer levende, hvad der henholdsvis kan fremme og hindre et vellykket forløb i forskellige sammenhænge. Det diskuteres, hvordan man opnår kompetence i MI, integrerer metoden med andre tilgange og vurderer behandlingsintegritet. En oversigt over hovedpunkter som afslutning på de enkelte kapitler styrker bogens anvendelighed i forbindelse med uddannelse og faglig udvikling.
Bogen afspejler vigtige fremskridt inden for forståelsen af og uddannelsen i MI og er centralt læsestof for behandlere inden for både fysisk og psykisk sundhed, herunder misbrugsspecialister, kliniske psykologer, psykiatere, familieterapeuter, vejledere, sygeplejersker og sundhedsvejledere og for studerende inden for disse områder.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den motiverende samtale: støtte til forandring

Den motiverende samtale: støtte til forandring