Den niende grav Forstør
Kategorier / sektioner:

Den niende grav (Bog, Paperback)

Af: Stefan Ahnhem

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Fabian Risk-serien
Sideantal: 496
Dato for udgivelse: 28-9-2018
Udgivelse: 4. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788711904695
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Svensk
Udgave: 4
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
229,45 kr
Bog
Paperback
99,95 kr
Paperback
99,95 kr
epub
60,70 kr
zip_mp3
60,70 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den svenske justitsminister forlader rigsdagen efter en hård debat. Han benytter bagudgangen for at undgå den ventende presse, men han når aldrig frem til sin bil, der står og venter på ham et stykke væk. Han synes at være forsvundet op i den blå luft, midt i magtens centrum.
Dette sker et halvt år inden begivenhederne i "Offer uden ansigt" fandt sted og i ugerne op til jul. Sneen og kulden holder både Stockholm og København i et jerngreb, da Fabian Risk kaldes ind for i al hemmelighed at udrede omstændighederne bag justitsministerens forsvinden. Officielt er sagen stadig Säpos ansvar, men ligesom Fabian og hans højgravide kollega Malin Rehnberg famler også Säpo i blinde. Snart viser det sig, at tingene langt fra er, som de burde være, og at stærke interesser arbejder på, at sandheden ikke skal komme frem.
Samtidig bliver en kendt dansk tv-journalists hustru fundet brutalt myrdet i sit hjem nord for København. Dunja Hougaard fra Københavns Politis Drabsafdeling leder udforskningen, som fører hende over sundet til Sverige.
"Den niende grav" er en fornemt konstrueret krimi, hvor Stefan Ahnhem fortæller historien bag Fabian Risks beslutning om at forlade Stockholm og flytte tilbage til Helsingborg. Fabian og Dunja krydser hinandens spor i et vinterkoldt Skandinavien og trækkes dybere og dybere ind i en konspiration, der viser sig at være langt værre, end de nogensinde havde forestillet sig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den niende grav

Den niende grav