Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Den nøgne brud (Bog, Hæftet)

Af: Nikki Gemmell

Forlag: Turbulenz
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 22-9-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Merete Rostrup Nielsen
ISBN-13: 9788792910837
Produkt type: Bog
Originaltitel: The bride stripped
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

114,70 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En kvinde forsvinder og efterlader sig en ophidsende dagbog, der fortæller om seksuel opvågnen. Alle, der kendte hende, så hende som den gode hustru: glad, trofast, tilfreds. Men dagbogen afslører en hemmelig side af en kvinde, der har opdaget, at hendes nye ægteskab har sine egne hemmeligheder. Hun begynder at udforske nye sider af sig selv og oplever for første gang den berusende kraft ved at vide, hvad hun vil, og hvordan hun opnår det. 
The Bride Stripped Bare giver en rystende indsigt i kærlighed og sex, og vil få læseren til at stille spørgsmål ved, om det er muligt fuldstændig at kende et andet menneske. 
FORFATTEREN  
Nikki Gemmell (født 1966) er en australsk forfatter bosat i London. Hendes første roman The Bride Stripped Bare blev en international bestseller. Hendes skrivestil har gjort hende populær i især Frankrig, hvor hun er blevet beskrevet som "en kvindelig Jack Kerouac". I 2007 udnævnte det litterære franske magasin Lire hende til en af verdens 50 vigtigste forfattere, som kan få størst indflydelse på litteraturen i det 21. århundrede. Alle hendes bøger er blevet nomineret til årets bedste australske romaner af læserne af Australian Book Review. 
ANMELDELSER 
Som kunstnerisk striptease fanger The Bride Stripped Bare os med sin rå stil (San Francisco Chronicle) 
Kunstnerisk. Snu og indsigtsfuld. Denne usædvanlige men underligt fængslende roman byder på en intim fortælling om forandring og selvindsigt (Publishers Weekly) 
Vidunderlig sensuel. En skarpsindig beskrivelse af et moderne ægteskab (Independent) 
Ganske enkelt for smuk. En hypnotiserende og foruroligende roman, der fortjener at blive læst igen og igen (Vogue Australien) 
Uforskammet og liderlig sex lige der, hvor du vil have det (Elle) 
Uophørlig, elegant og mørk. Jeg tror på, at alle kvinder bør blive gift mindst én gang og læse denne roman to gange (Suzanne Finnamore, forfatter til Otherwise engaged)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den nøgne brud

Den nøgne brud