Den ny stjerne Forstør
Kategorier / sektioner:

Den ny stjerne (Bog, Hæftet)

Af: Dan Henry Andersen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Slægten
Sideantal: 516
Dato for udgivelse: 24-1-2019
Udgivelse: 3. udgave, 2019.
Nr. i serien: Bind: 10,
ISBN-13: 9788726153613
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

1.326,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Reformationen er gennemført, men tiden er endnu præget af striden mellem katolikker og protestanter og kampen mellem religionen og et nyt verdensbillede.
Johanne Dane bliver tidligt fascineret af stjernerne og astronomien, og et møde med den karismatiske astronom Tycho Brahe ændrer hendes liv. De to indleder et arbejdsfællesskab, hvor lidenskab og videnskab drives frem af hinanden.
Samtidig er Johanne enearving, og videreførelsen af Dane-slægten hviler derfor ene og alene på hendes skuldre. Hun lader sig gifte og får to børn, men drages af det videnskabelige liv på øen Hven, som Tycho Brahe har fået af kong Frederik II. Hvad Tycho Brahe ikke ved, er, at Johanne også er betroet en hemmelig mission af kongen, som har et storpolitisk mål med at etablere et astronomisk observatorium på Hven.
Efter Tycho Brahes død i Prag i 1601 står Johanne over for det sidste valg mellem kærligheden til astronomien og loyaliteten over for Tycho Brahe.
Udgivelsen er en storskrift-udgave i to bind til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.Dan H. Andersen (f. 1956), historiker, har bl.a. skrevet bestselleren Mandsmod og kongegunst om Tordenskjold samt den anmelderroste Nazimyter (2007). Andersen skal desuden skrive bind 14 om Tordenskjold og den Store Nordiske Krig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den ny stjerne

Den ny stjerne