Nedsat pris! Den nye amerikanske roman
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Den nye amerikanske roman (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tore Rye Andersen

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779347335
Udgivelsesdato: 2011-09-05
Oplagsdato: 2011-09-05
Serie: Verdenslitteratur 3
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 255
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
232,50 kr
132,00 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Amerikansk litteratur er i de senere år blevet beskyldt for at vende verden ryggen og for ikke at deltage i verdenslitteraturens globale dialog.

Denne bog viser imidlertid, hvordan det snarere er splittelsen mellem det intime og de globale perspektiver, der kendetegner amerikansk litteratur gennem de seneste to årtier.

Den nye amerikanske roman kortlægger de vigtigste strømninger i perioden og præsenterer en række af dens mest markante forfatterskaber og brudflader. Den går tæt på terrorangrebene i 2001, der skabte en bølge af indadvendte 9/11-romaner, og på postironiske forfattere som David Foster Wallace og Jonathan Franzen, som gør op med tidligere tiders altfavnende litterære udtryk og sætter det personlige og nærværende på dagsordenen. Men den sætter også fokus på, hvordan andre store amerikanske forfattere nu igen orienterer sig mod globale perspektiver og skriver deres værker ind i verdenslitteraturen.

Bogen tegner for første gang på dansk et samlet billede af den moderne amerikanske litteratur. Den fortæller historien om USA i en tid efter terrorangrebene, hvor splittelsen mellem det indadvendte og det udadvendte er mere aktuel end nogensinde før.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den nye amerikanske roman

Den nye amerikanske roman