Nedsat pris! Den nye persondatarets aktører Forstør
Kategorier / sektioner:

Den nye persondatarets aktører (Bog, Hæftet)

Af: Peter Blume

Forlag: Djøf Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 23-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788757440263
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
313,20 kr
pdf, drm
302,50 kr

313,20 kr

-13%

Vejl. pris: 360,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den nye persondataret skabt af persondataforordningen og suppleret af databeskyttelsesloven indkredses i denne bog ved at sætte fokus på de aktører, der optræder i reguleringen og som på hver deres måde er afgørende for, at persondataretten fungerer.
Aktørerne har både forpligtelser og rettigheder. Bogens fokus er på:
  • Den registrerede
  • Den dataansvarlige
  • Databehandleren
  • Databeskyttelsesrådgiveren
  • Datatilsynet
  • Det Europæiske Databeskyttelsesråd
  • EU-Kommissionen
  • Domstolene og EU-Domstolen
Ved at tage udgangspunkt i aktørerne formidles den nye persondataret ud fra en anden indfaldsvinkel end sædvanligt med den målsætning at skabe en bedre forståelse af denne nye ret.
Peter Blume er professor dr.jur. ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den nye persondatarets aktører

Den nye persondatarets aktører