Nedsat pris! Den nye tantra: forny din seksualitet og dit kærlighedsliv Forstør
Kategorier / sektioner:

Den nye tantra: forny din seksualitet og dit kærlighedsliv (Bog, Hæftet)

Af: Anne Sophie Jørgensen

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 21-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788717041417
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
193,70 kr
epub
41,25 kr

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bog af forfatter og spirituel lærer Anne Sophie Jørgensen, der har opdateret en årtusindgammel lære fra Østen og bragt den ind i en moderne og uhøjtidelig virkelighed. Hun mener, at de fleste af os er seksuelle analfabeter, fordi vi slet ikke har forstået, hvor langt det kan bringe os, når vi er i forbindelse med vores fulde seksuelle potentiale.
Hvad er god sex? Er det, når I begge har fået orgasme og ligger tilfredse og sunder jer bagefter? Ja, det er det. Men god tantra sex er langt mere. Om det forklarer Anne Sophie Jørgensen:
- Den nye tantra handler nemlig ikke kun om seksuel tilfredsstillelse, men om en personlig og fælles udviklingsproces. Tantra sex er en direkte vej til et langt større møde mellem jer, end ´den almindelige sex´ sædvanligvis giver jer adgang til. Det handler om at mødes så dybt, så højt og så inderligt, som I overhovedet kan. Jeg introducerer vejen til en langt dybere forståelse af sex, end mennesker sædvanligvis har adgang til. Vi kommer bag om kønsroller og overfladiske forestillinger om ligestilling, og vi åbner for udfoldelsen af det fulde seksuelle potentiale. Og når du er der, vil du opdage, at tantra sex mætter meget mere, end traditionel sex gør. Når mennesker keder sig seksuelt, søger de inspiration i det romantiske eller det pornografiske. Begge dele er dog kun en svag afglans af den seksuelle kraft, fryd og samhørighed, som tantra tilbyder. Og hvorfor nøjes med mindre end det bedste?
I bogen inviterer Anne Sophie Jørgensen både etablerede par, nye kærestepar og singler, der ønsker at arbejde med deres seksualitet og kærlighedsliv, indenfor i den nye tantra. Hun inspirerer os til, hvordan vi kan arbejde med energi, chakraer og meditation, alt imens vi kaster os rundt i dynerne, eller hvor vi nu er, og leger os frem til en seksualitet, som opløfter os og beriger vores forhold.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
26-05-2011

Anne Sofie Jørgensen har beriget den voksende gruppe af tantra-interesserede med efterhånden flere gode bøger. Men denne er hendes hidtil bedste. Velskrevet, interessant, mange vigtige pointer. Hvad enten tantra er nyt for læseren, eller man har arbejdet med det i flere år, kan man finde mange gode detaljer og iagttagelser, som man kan anvende i sit eget liv og i sit eget parforhold. Jeg er helt enig i de andre positive anmeldelser, og jeg vil tilføje, at det er en smuk bog. Også i udstyr og indbinding fremtræder den meget smukt. En dejlig bog at læse og diskutere. En rigtig god gaveide til en nær ven eller veninde.

Bedømmelse 
16-10-2010

En rigtig god og brugervenlig bog, som kan anbefales til alle, der ønsker at blive klogere på sig selv.

Bedømmelse 
10-10-2010

En rigtig god bog, som jeg vil anbefale på det varmeste!
Den henvender sig til alle, der gerne vil gøre trekløveret: seksualitet, kærlighed og spiritualitet til en bevidst del af deres liv og proces, så de ikke er aspekter, man regner med, 'bare kører af sig selv' eller lever i det skjulte eller ubevidste.
Bogen henvender sig til alle aldre (bortset fra børn selvfølgelig) samt til alle slags par, singler og begge køn.
Den er letlæselig og velformuleret. Den er ikke kedelig!
Og den indeholder rigtig meget stof til eftertanke til lang tids brug: ideer til øvelser, meditationer eller bare ting, man kan tænke over, som har med krop, seksualitet, kærlighed, polaritet, mænd, kvinder og forældre samt tidligere, nuværende og fremtidige parforhold at gøre.
Bogen er enkel og avanceret på samme tid og derfor unik.

Og så er den ualmindeligt smuk - uden på som indeni!

Bedømmelse 
10-10-2010

SUPER god læt at læse og at forstå det er rart med en kvinde der også forstår mænds sexualitet

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Den nye tantra: forny din seksualitet og dit kærlighedsliv

Den nye tantra: forny din seksualitet og dit kærlighedsliv