Nedsat pris! Den offentlige sektors økonomi
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Den offentlige sektors økonomi (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Bent Greve, Jesper Jespersen, Steen Scheuer, Lars Andersen, Mie Dalskov Pihl

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741274065
Udgave: 4. (21-06-2019)
Oplag: 1. (21-06-2019)
Første udgivelsesår: 2013
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 300
Omslagsgrafiker: Louise Perlmutter
Tegnet af: Jeanette Bech - Pamperin & Bech
Fagredaktør: Bent Greve, Jesper Jespersen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
278,40 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Skat, overførselsindkomster, fordeling af ressourcer osv. er emner, der alle giver anledning til store ideologiske uenigheder. Derfor kan det umiddelbart virke vanskeligt at sige noget generelt om den offentlige sektors økonomi – den er uløseligt forbundet med politiske hensyn. Ikke desto mindre spiller studiet af den offentlige sektors økonomi en afgørende rolle.

For selv om det er vanskeligt at sige noget generelt om, hvilke politisk-økonomiske mål et samfund bør sætte sig, kan en forståelse af økonomien give anledning til at handle på en måde, så man bedst og mest fornuftigt når de mål, man nu engang har sat sig – uanset den bagvedliggende ideologi.

Denne bog præsenterer den offentlige økonomis indretning og måde at fungere på. Bogens første del præsenterer centrale teorier og principper for den offentlige økonomi. Anden del sætter fokus på en række centrale sektorer i den danske økonomi. Tredje del sætter fokus på udfordringerne for den offentlige økonomi nu og i fremtiden.

4. udgave er ajourført med de nyeste tal, litteratur og udviklinger på området, så bogen nu giver en mere omfattende indføring i principperne for den offentlige økonomi. Bogen er redigeret af professor JESPER JESPERSEN og professor BENT GREVE, RUC.

Anmeldelser (0)