Nedsat pris! Den plantebaserede kost: Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost Forstør
Kategorier / sektioner:

Den plantebaserede kost: Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost (Bog, Paperback)

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Muusmann sundhed
Sideantal: 312
Dato for udgivelse: 24-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Isabell Rahbek
Medforfattere: Maria Felding, Tobias Schmidt Hansen
ISBN-13: 9788793430211
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

209,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 269,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tanker om miljø, etik og sundhed har i den seneste tid vakt stor interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk?? 
Bogen er skrevet i et samarbejde mellem en læge og en klinisk diætist for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. At give en forståelse for, hvad sund kost egentligt handler om, og vise, hvordan en plantebaseret kost kan forebygge og behandle gigt, forhøjet blodtryk, type 2-diabetes, tarmsygdomme og andre såkaldte kroniske sygdomme.  
Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxidanter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner og naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have omkring, hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er.  
Til sidst følger en guide til, hvordan kosten gøres grønnere, hvad man skal være opmærksom på og en masse tips til at gøre det meget nemmere at spise en sund, plantebaseret kost.  
Om forfatterne 
Maria Felding er klinisk diætist, cand.scient. i klinisk ernæring, skribent, foredragsholder og har selvstændig praksis. De mange sundhedsmæssige fordele ved en plantebaseret kost danner udgangspunkt for hendes vejledninger, og hun har selv fulgt kostformen i 10 år.   
Tobias Schmidt Hansen er læge, skribent og foredragsholder. Han er ekspert i komplementær og alternativ medicin og har siddet i Sundhedsstyrelsens råd for dette. Har taget kurser ved USA´s førende naturlæge Dr. Andrew Weil og er patientrådgiver i Skleroseforeningen. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den plantebaserede kost: Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost

Den plantebaserede kost: Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost