Nedsat pris! Den protestantiske etik og kapitalismens ånd
Kategorier / sektioner:

Den protestantiske etik og kapitalismens ånd (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Max Weber

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741262284
Udgave: 1. (01-11-2018)
Oplag: 1. (01-11-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 400
Oversætter: Hans Henrik Bruun
Originalsprog: Tysk
Formater / udgaver
330,60 kr
217,50 kr
217,50 kr
60,70 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvilke faktorer ligger bag den moderne kapitalisme i den vestlige verden? Og hvilken forbindelse er der mellem protestantismen og kapitalismens opkomst? Det var de centrale spørgsmål, som Max Weber ønskede at besvare, da han i 1904-05 udgav sin store afhandling "Den protestantiske etik og kapitalismens ånd". Hans arbejde blev skelsættende ikke blot for sociologien, men for hele samfunds- og religionsvidenskaben, og det er stadig et af de mest læste, anvendte og citerede værker i samfundsvidenskaben. "De protestantiske sekter og kapitalismens ånd” er et spændende og levende selvstændigt arbejde fra Webers hånd om sekternes betydning.

Webers tanker på disse områder er stadig lige aktuelle og vedkommende, specielt hvad angår rationalisering, samfundsstruktur og religiøse ideers indflydelse.

”Den protestantiske etik og kapitalismens ånd" er den første fuldstændige danske oversættelse af Webers store værk. "De protestantiske sekter og kapitalismens ånd” har aldrig før været oversat til dansk.

Bogen er redigeret og oversat af Hans Henrik Bruun, der er en internationalt anerkendt Weber-ekspert og en erfaren oversætter af Webers arbejder.  Han har forsynet teksten med  en grundig introduktion og fyldige forklarende noter, der letter læsningen og sætter Webers værk i perspektiv.

Bogen er en klassiker for samfundsvidenskaben.

På Vidensfestivalen 2019 talte Christoffer Emil Bruun fra Tidsånd på P1 med Hans Henrik Bruun om hans ny-oversættelse og introduktion til Max Webers "Den protestantiske etik og kapitalismens ånd".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den protestantiske etik og kapitalismens ånd

Den protestantiske etik og kapitalismens ånd