Nedsat pris! Den rejsende fra mosen: 75 år med mennesker i naturen
Kategorier / sektioner:

Den rejsende fra mosen: 75 år med mennesker i naturen (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Kaj Boldt

Forlag: Siesta
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 25-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788792539755
Produkt type: Bog
Fotograf: Kaj Boldt
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver
206,65 kr

206,65 kr

-17%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den rejsende fra mosen er et eftertænksomt tilbageblik på et liv med naturen i fokus, som begyndte for Kaj Boldt, da han som ung svingede sig i skovens træer og inviterede dyr med sig hjem til mere eller mindre vellykkede måltider og logi på sit værelse.
Det foregik i Birkerød, der ligger 20 km nord for København. Stedet var dengang for 75 år siden en fredelig landsby, men da tyskerne i 1940 rykkede ind i Danmark under 2. verdenskrig, forsvandt noget af freden.
Heldigvis forsvandt naturen ikke, og det var de fleste børn glade for. De var jo herude for at finde udfordringer og oplevelser, så de brugte deres fantasi og kikkede sig godt omkring for at udnytte mulighederne og undgå at kede sig.
De fleste mødre havde travlt med hjemlige sysler, børne-institutioner var der ikke mange af, og der var heller ikke meget legetøj. Tv, computere og mobiltelefoner var ikke opfundet.
Børn måtte beskæftige sig selv, så Kaj lærte hurtigt at sætte pris på interessante fugle, spraglede sommerfugle og fede larver, som kunne præpareres i mors køkken.
Efter den daglige skoletid arbejdede Kaj ofte i en planteskole, og senere blev han uddannet som fotograf. Han cyklede rundt i landet for at fotografere i naturen, og i Sønderjylland blev han kendt som: "Den rejsende fra mosen".
Heldigvis blev han ikke et mosefund. I stedet rejste han til Nordnorge og Færingehavn i Grønland, hvor han arbejdede i flere perioder, inden han bosatte sig i Danmark. Han havde fast arbejde, men rejste ofte rundt i alverdens lande, hvor han tog billeder og skrev bøger især for skoleelever om mennesker og den natur, vi alle er inspireret og afhængige af.
Han har været på trekking og bl.a. set på arbejdende elefanter i Thailands jungle, besøgt perlefarme i tropiske have, overværet djævleuddrivelse i Sri Lanka, været plaget af nærgående myg i Brasilien og snakket med en lille mus i den danske bøgeskov.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den rejsende fra mosen: 75 år med mennesker i naturen

Den rejsende fra mosen: 75 år med mennesker i naturen