Nedsat pris! Den såkaldte krig mod terror: Findes der en mulighed for forsoning - eller vil vi finde os i en permanent krigstilstand
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Den såkaldte krig mod terror: Findes der en mulighed for forsoning - eller vil vi finde os i en permanent krigstilstand (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Karsten Mathiasen

Forlag: Fredsforlaget
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 164
Dato for udgivelse: 15-12-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
ISBN-13: 9788792070005
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jane Pihlmann Jensen m.fl.
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Er bogen om den mest idiotiske krig i vor civilisations historie. Over 170 grafisk flotte sider i A4 format formår forfatteren at give en dokumentarisk indføring i terrorens udvikling og væsen tilbage til kolonialismens uhyrlige folkedrab og til de sidste 60 års terrorudvikling i Mellemøsten og Sydamerika.
Men på trods af de dybt tragiske omstændigheder, som forfatteren præsenterer for os, formår han alligevel at slutte bogen af med et imponerende kapitel om forsoningens mulighed og uomgængelighed.
Forfatteren er Karsten Mathiasen med en gøgler-karriere, der har gjort ham til én af de bedste børneunderholdere i Danmark. Her er han trådt i karaktér som hofnarren, der revser de mægtigste. Man fornemmer i arbejdets grundighed tydeligt, at han har en fortid på Roskilde Universitets Center. Foruden videnskabelige og journalistiske referencer trækker bogen på et stort materiale fra forfatterens græsrodsinitiativ: Tænketank for Tilgivelse.

Anmeldelser (0)