Nedsat pris! Den sande sejr Forstør
Kategorier / sektioner:

Den sande sejr (Bog, Hæftet)

Af: Søren Vejby

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 241
Dato for udgivelse: 13-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Redaktion: Jens Eichler Lorenzen
ISBN-13: 9788771900132
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jesse Jacob
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
epub
96,25 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvad gør man, når alt synes godt på overfladen, men kaos hersker indeni? Den succesfulde unge skuespiller Alexander Garland flygter fra virkeligheden. Han fester og tager stoffer - han lever ved siden af sig selv. Men hans kone, Grace, er gravid, og Alexander må snart træffe et altafgørende valg: Vil han steppe up og ændre sit liv, eller vil han gøre som hidtil og selvsabotere?
Hvordan ændrer man sit liv? Hvorfor siger vi et og gør noget andet? Og hvordan skaber man varig forandring? En forandring, der ikke føles som en rævesaks om benet, men som en befrielse, som at vende tilbage til sig selv - til det, man engang var eller ønsker, man var.
På vej hjem fra optagelser på en nordic noir-tv-serie i Nordsverige er Alexander ved at få en nedsmeltning. Han kører for stærkt. Men en ulykke på motorvejen gør, at han må tage en omvej op gennem de svenske skove, og pludselig ændrer omgivelserne sig. Omvejen bliver til en personlig rejse for Alexander. Han møder guruen Akasha og bliver præsenteret for selvudviklingssystemet C.O.R.E. Han får en enestående mulighed for at se sine dæmoner i øjnene og begiver sig ud på en indre odyssé, en game-changer, der kan ændre alt, der kan gøre hans onder til dyder. Men han må selv gå vejen. Han har alt at vinde, men også alt at tabe. Han må risikere det hele for at opnå den sande sejr - sejren over selv.
Den sande sejr er både en roman og en selvudviklingsbog. En hybrid, som ikke er set på samme måde før. En ny litterær genre.       

Om forfatteren
Søren Vejby (f. 1974) er skuespiller, kendt fra tv-serien "Livvagterne" (2009) på DR. Han er uddannet fra Statens Scenekunstskole i 2002 og har arbejdet med film, reklame og teater. Han er netop ved at afslutte sin uddannelse som journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og skriver allerede freelance. I 2012 debuterede han med romanen Upcoming, der modtog fine anmeldelser.
Søren Vejby har en daglig meditations-praksis, dyrker yoga og har det sorte bælte i kampkunsten aikido. Systemet C.O.R.E., som er beskrevet i romanen og kan bruges af alle, der ønsker positiv forandring, er udviklet af Søren Vejby selv via egne erfaringer med at ændre sit liv til det bedre.
Han skriver på sin tredje roman, en krimi, der foregår i det københavnske skuespillermiljø.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den sande sejr

Den sande sejr