Nedsat pris! Den sidste gentleman Forstør
Kategorier / sektioner:

Den sidste gentleman (Bog, Paperback)

Af: Ruben Greis

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 169
Dato for udgivelse: 4-6-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788776917319
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Paperback
123,65 kr
epub
130,90 kr

123,65 kr

-17%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Markus har siden sin tvilling Mikaels død isoleret sig med internettet og samboen Arif som eneste selskab. Arif sender sin modstræbende ven på en date med pigen Liv i håb om at få ham tilbage på banen. Liv har dog skeletter i skabet, og snart jages hun og Markus gennem København af ubehagelige typer. Det udvikler sig til en blodig weekend med grumme konsekvenser for dem alle tre i denne hæsblæsende, noir-inspirerede thriller for de ældste unge og de unge voksne.
»Man kan ikke andet end nyde Københavns skyggesider set igennem Greis´ øjne; jeg faldt pladask for historien og måden at skrive på.«
- LG Jensen (forfatter til Ulvebrigaden og Milkyway Meat: Sanddæmonen)

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
02-07-2010

Dette er en af de bøger, som passer perfekt til når man skal ud på en kortere eller længere rejse.

Om du sidder i bussen, toget, flyet eller blot sidder og venter på at komme afsted, mens du læser den er ligegyldigt, for du bliver hurtig opslugt af den spændende handling og det farverige persongalleri.

Kender man bare lidt til København, så bliver bogen endnu bedre, for man kan kan mærke at Ruben Greis kender ikke kun sine figurer, men også de miljøer de bevæger sig i.

Tilsæt god musik på Ipoden, ja så kører filmen og billederne på dit indre lærred, så du godt kan glemme de dvd'er du ellers havde stænkt dig at se på turen, for der er også gode stemninger hele vejen igennem bogen, som skal læses - Nej, opleves - Ikke altid lige behagelige, men velbeskrevede, så de virker, at du flere gange må tage en tår væske så du ikke går helt kold undervejs!

Det er dejligt, med en roman af denne type, som tager sine personer alvorligt, sin historie seriøst, og at den ikke er længere, så den udgår, hvad mange andre bøger af denne type ikke gør, at gå i tomgang.

Jeg vil ikke røbe mere af handlingen end du kan læse på omslaget, for det vil være synd, men jeg vil derfor anbefale dig, at tage denne bog med på listen over de bøger du skal have med i håndbagen, på din næste rejse, og den næste igen, for den tåler sagtens, at blive læst flere gange.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Den sidste gentleman

Den sidste gentleman