Forstør
Kategorier / sektioner:

Den sjældne fisk (Bog, Hæftet)

Af: Per Gammelgaard

Forlag: Alrune
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Hotel Don Pedro
Sideantal: 32
Dato for udgivelse: 9-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 2,
Illustrator: Kim Dalsgaard
ISBN-13: 9788773699508
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

7 - 14 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
172,05 kr
epub
60,70 kr

172,05 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En sjov serie om livet på et skørt hotel i Spanien, hvor mærkelige mennesker oplever mærkelige ting. Vi møder en tyk hotelfatter, hans smukke kone og fodboldglade søn, en sømand med en krystalkugle - og en skarp dame.


Sofie Surballe er en skrap dame. Hun hader at sove længe, og hun hader driverliv. Man skal slå dynen til side og mase på med dagens arbejde. Der er meget hun ikke forstå ved de spaniere. De sover længe om morgen, holder hvil midt på dagen, møder sent i skolen, og så spiser de ikke rugbrød! 

Mario er ked af det. Han vil gerne til fodbold i Barcelona, men det har de ikke råd til, siger far, selv om der er penge til at han kan gå til tyrefægtning. Alberto vil ikke blande sig. Han vil hellere drømme om det glade sømandsliv, hvor han havde en pige i hver havn, eller kigge i sin krystalkugle. Alberto og Mario lister af for at se, hvad den gamle krystalkugle kan byde på. De ser et vandfald og en fisk, de ikke kender. Den er blå og rød og det ser ud, som om den flyver. De vil gerne se mere, men de må skynde sig ned til floden for at fange fisk til Sofie.

Mario får en tung fisk i nettet, og det er ikke en hvilken som helst fisk. Det er fisken fra krystalkuglen, og den gemmer på en overraskelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den sjældne fisk

Den sjældne fisk