Den smukke vej Forstør
Kategorier / sektioner:

Den smukke vej (Bog, Paperback)

Af: Singing SingingWolf

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 158
Dato for udgivelse: 28-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771450095
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

119,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den smukke vej handler om et nutidigt møde med tusindårige gamle værktøjer og livsfilosofi helt tilbage til oprindelige folk før Mayaindianerne.
Gennem forfatterens personlige skildring følger vi, hvordan et moderne menneske med vilje og gennem handling, kan ændre sit syn på sig selv og livet omkring sig. Gennem guidning, træning og øvelser skabes en forandring der gør, at det daglige liv bliver mere enkelt og de personlige valg mere autentiske. Der skabes fundament for, at kunne bringe sig selv i balance mellem de inderste ønsker og vilkårene i en hurtig omskiftelig verden ude omkring.

Den personlige rejse er hele tiden båret af den cirkel af mennesker, der sammen er på vej i fælles og individuelle retninger. Historien er en hyldest til fællesskabet, der holdes sammen og styrkes i et rum af tillid og anerkendelse. Dette rum er katalysator og nærer den personlige succes frem. Det er i samspillet med andre mennesker, at forvandlingen sker.

Den smukke vej er en livsbekræftende fortælling fyldt med håb, glæde og drømme. Et vidneudsagn på, at vores verden er fantastisk og rummer så meget mere end det vi forstår med vores rationelle forstand. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den smukke vej

Den smukke vej