Nedsat pris! Den som vandrer i mørke
Kategorier / sektioner:

Den som vandrer i mørke (Bog, Hæftet)

Af: Dorthe Lynge Larsen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
Dato for udgivelse: 14-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909654
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver
->Bog
Hæftet
196,25 kr
epub
92,80 kr

196,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 259,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En historie fra både fortiden og nutiden om det gamle midtsjællandske lensgods Urhøj. Anders, småkårskarl og fattigmandssøn, fra Odsherred, ankommer en forårsdag i 1920’erne til det store lensgods Urhøj med en familieforbandelse i bagagen og håb om at finde arbejde og et nyt liv her. 
Men forbandelser er ikke sådan at komme af med, og skæbnen har meget i vente for Anders. Stine, bypige og karrierekvinde, køber det gamle forfaldne gods Urhøj med den plan at ombygge det til et topmoderne refugium i håb om endelig at vinde sin respekterede fars anerkendelse. Men det gamle gods er fuld af en fortid, der ikke vil dø, og den griber på forunderlig vis ind i nutiden og spænder ben for Stines planer, og tingene ændrer sig drastisk.      
Uddrag af bogen  
”Du må ikke gå!” hun skreg desperat nu, ”luk mig ud! Jeg vil ud!” ”Træd tilbage!” kommanderede en mandsstemme, efterfulgt af lyden af en økse, der igen og igen slog ind i træet og hængelåsen. Manden bandede og mumlede for sig selv, og Stine pressede sig op ad muren ved siden af døren. Hjertet hamrede hårdt. Nu vidste hun ikke, hvad hun var mest bange for. At være låst inde her eller galningen udenfor med en økse i hånden. Hun tog et stykke splintret træ op. Et sølle våben, men hun kunne prøve at stikke ham i øjnene, hvis han gjorde udfald mod hende. Pludselig gav låsen efter med et smæld, og manden hev voldsomt døren op. Stine trak sig baglæns med sin træstump knuget i hånden.      
Om forfatteren
DORTHE LYNGE LARSEN er født 1968 i Odsherred og nu bosiddende i Hvalsø, Midtsjælland. Hun debuterede i 1997 med den historiske roman Ikke for konge og fædreland, efterfulgt af Djævleurt i 2001, Syndernes forladelse i 2010, der også er udkommet på lydbog, og Vejen til Lochmaddy i 2015. Hun er til daglig selvstændig erhvervsdrivende og med stor interesse for historie og almueliv, det danske såvel som det skotske, hvilket hun har samlet meget viden om på sine utallige rejser i det skotske højland og på Hebriderne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den som vandrer i mørke

Den som vandrer i mørke