Den sorte dronning Forstør
Kategorier / sektioner:

Den sorte dronning (Bog, Indbundet)

Af: Katherine Neville

Forlag: Punktum
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 488
Dato for udgivelse: 27-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Michael Krefeld
ISBN-13: 9788792621221
Produkt type: Bog
Originaltitel: The fire
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Paperback
99,95 kr
Bog
Indbundet
129,95 kr

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Spillet fortsætter. Montglane skakspillet, der var omdrejningspunktet i kultsuccesen De otte, er igen i gang. Spillet giver indehaveren ubegrænset magt, og dets mystiske kræfter kan ændre verdens fremtid. I 2003, 30 år efter at Alexandras forældre endelig spredte brikkerne fra det fatale skakspil over hele verden, bliver hun inviteret til sin mors hjem i Rocky Mountains. Da hun ankomme,r er moren forsvundet, men til gengæld kommer der andre gæster - 8 i alt - og Alexandra finder hele tiden nye, mystiske spor.
I 1822, i Albanien, er Europa på kanten af en storkrig. Ali Pasha, en af de mest magtfulde herskere i det ottomanske rige, sender sin datter Haydee afsted på en farlig mission: Hun skal smugle en afgørende brik fra skakspillet ud af Albanien. Forfulgt af fjender flygter hun gennem Marokko, Rom og Grækenland og ender til sidst der, hvor spillet oprindeligt blev skabt: I Bagdad.
Læsere af De otte har ventet i over tyve år på fortsættelsen, der ligesom den første bog indeholder en herlig samling af historiske personer, fra Napoleons mor Laetitia Bonaparte til Lord Byron, masser af mystik og udspekulerede sammenhænge mellem fx Sufi-alkymister, Jeffersons design af Washington DC og USA's invasion af Irak.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den sorte dronning

Den sorte dronning