Nedsat pris! Den store antiinflammatoriske kostguide
Kategorier / sektioner:

Den store antiinflammatoriske kostguide (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Martin Kreutzer og Anne Larsen

Forlag: muusmann'forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793314597
Udgave: 1. (04-11-2015)
Oplag: 11. (01-04-2019)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: muusmann'sundhed
Indbinding: Paperback
Sideantal: 272
Fotograf: Miklos Szabo
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Slut med ømme led og sener, eksem, kredsløbsproblemer og en generelt hensygnende krop. Bogen giver svaret på det meste. Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her er drejebogen, der er lige til at følge, inklusive fire ugers kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper med at slukke branden i kroppen. Bogen er en uundværlig guide for alle, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Læseren bliver udfordret på sine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Ny vitalitet og livsglæde følger med den antiinflammatoriske livsstil.


Om forfatterne

Martin Kreutzer er ernæringskonsulent, EH, og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år. Har et omfattende forfatterskab og er fast skribent ved flere forskellige medier. Martin står for bogens teori og råvarernes sundhedsvinkel.


Anne Larsen er gennem en lang årrække succesfuld madskribent og foredragsholder. Forfatter til rigtig mange inspirerende og populære kogebøger. Fast skribent ved flere forskellige medier. Anne står for alle bogens mange velsmagende opskrifter. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den store antiinflammatoriske kostguide

Den store antiinflammatoriske kostguide