Nedsat pris! Den store joker: et politisk portræt af Donald J. Trump Forstør
Kategorier / sektioner:

Den store joker: et politisk portræt af Donald J. Trump (Bog, Hæftet)

Af: Lars Trier Mogensen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 167
Dato for udgivelse: 28-6-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788702209402
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Morten Gorm
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

154,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Donald Trump har politiske superkræfter. Den 70-årige byggematador fra New York City både skræmmer og fascinerer. På forunderlig vis er han blevet større end det menneske han - også - er. Et fænomen, der trækker spor i andre vestlige lande, hvor vrede og politikerlede i den lavere middelklasse er blusset op i et oprør mod en teknokratisk elite, som ikke længere synes at tilgodese den lille mands interesser. Fabrikkerne flytter, lønningerne falder og selvrespekten er i opløsning, men nu lover outsideren, ´The Donald´, storhed - og genvunden stolthed.


På få måneder har mangemilliardæren tromlet enhver modstand fra det gamle etablissement, forvandlet den amerikanske præsidentvalgkamp til et reality-show og står nu foran den afgørende runde i dysten om at blive klodens mægtigste mand.


Er Donald Trump personificeringen af det 21. århundredes klovneagtige fascisme? Eller arbejderklassens helt, der vil hente job hjem fra fjerne lande? Er han en opportunistisk narcissist, der er villig til at sige hvad som helst for at komme i tv? Eller en racist og sexist, der vil bombe Amerika tilbage til tiden før borgerrettighedsbevægelsen og forsegle USA´s grænser? Måske er han den første ubestikkelige toppolitiker, der i kraft af sin personlige formue ikke blot er en marionet for Wall Streets pengestærke lobbyister?


Spekulationerne er mange og kulørte. Spørgsmålet er, hvem der gemmer sig bag maskerne, og om vi skal være bange eller blot nyde den grovkornede underholdning. Politisk kommentator Lars Trier Mogensen tegner i denne bog et nysgerrigt og kritisk portræt af det mangehovede magtdyr, der kan blive USA´s næste præsident - og som med sin facon allerede har medført markante ændringer i det politiske landskab. Donald Trump er kun begyndelsen.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den store joker: et politisk portræt af Donald J. Trump

Den store joker: et politisk portræt af Donald J. Trump