Nedsat pris! Den store løsladelse - Afmagtens omslag til modmagt: en kulturhistorisk beretning om empowerment-bevægelserne blandt udviklingshæmmede 1980-95 (Bind 3) Forstør
Kategorier / sektioner:

Den store løsladelse - Afmagtens omslag til modmagt: en kulturhistorisk beretning om empowerment-bevægelserne blandt udviklingshæmmede 1980-95 (Bind 3) (Bog, Paperback)

Af: Frank Bylov

Forlag: University College Syddanmark
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 996
Dato for udgivelse: 17-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: Bind 3,
VNR: ingen
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

343,60 kr

-17%

Vejl. pris: 414,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den store løsladelse er en doktorafhandling, der i en kulturhistorisk tilgang beskriver de forskellige ´empowerment-bevægelser´ blandt udviklingshæmmede i Danmark - sådan som de voksede frem i årene efter Åndssvageforsorgen blev endeligt nedlagt i 1980. 
Bogen er dermed på en gang historisk - og handicap-politisk. 
Den rummer undervejs en række analyser af ´overskridelsen af den kulturelle rolle som åndssvag og indsat´, af hvordan ´de afmægtige og fortiede kunne tage sig til orde´, og af ´afmagtens omslag til modmagt´.  Bogen kan dermed ses som et bidrag til den sen-moderne, kritiske handicap-forskning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den store løsladelse - Afmagtens omslag til modmagt: en kulturhistorisk beretning om empowerment-bevægelserne blandt udviklingshæmmede 1980-95 (Bind 3)

Den store løsladelse - Afmagtens omslag til modmagt: en kulturhistorisk beretning om empowerment-bevægelserne blandt udviklingshæmmede 1980-95 (Bind 3)