Nedsat pris! Den stumme død: kriminalroman (Bind 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Den stumme død: kriminalroman (Bind 2) (Bog, Indbundet)

Af: Volker Kutscher

Forlag: Sohn
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 618
Dato for udgivelse: 17-2-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
Oversætter: Hanne Lund
ISBN-13: 9788771220261
Produkt type: Bog
Originaltitel: Der stumme Tod
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den stumme død er andet bind i Volker Kutschers bestseller-krimiserie fra 30´ernes Berlin. 
Marts 1930. En skuespillerindes død fører kriminalkommissær Gereon Rath ind bag kulisserne i filmmetropolen Berlin. Her oplever han en branche under dramatisk omvæltning. Tonefilmen er i fuld gang med at erobre det hvide lærred, og mange formår ikke at omstille sig til den nye verden.  
Under indspilningen af en tonefilm bliver en berømt skuespillerinde ramt af en projektør og slået ihjel. Hændelsen ligner et uheld, men da endnu en skuespillerinde findes myrdet, er der ingen tvivl om, at en morder er på spil. Omstændighederne er makabre: den døde kvindes stemmebånd er skåret ud. 
Sagen ser ud til at udspringe af en krig mellem rivaliserende filmproducenter og fører Rath ind i Berlins Chinatown og langt ned i byens underverden på et tidspunkt, hvor byen er på kogepunktet. Kommunister og nazister marcherer i gaderne, og begravelsen af en død nazist fører til vilde kampe. Samtidig bliver Rath bedt om at hjælpe Kølns overborgmester Konrad Adenauer med en afpresningssag, hans veninde Charly vil ikke kendes ved ham, og hans chef truer med at suspendere ham.  Ikke underligt, at det hele er ved at vokse ham over hovedet . 
Den stumme død  er en hårdkogt, sort-hvid actionkrimi og et farvestrålende, pulserende tidsbillede af storbyen Berlin i 1930´erne.
Volker Kutscher (f. 1962) er fuldtidsforfatter og bor i Køln. Den stumme død er den anden bog i en planlagt serie af kriminalromaner, der foregår i førkrigstidens Berlin. Første bind, Den våde fisk, genudsendes som hardback samtidig med udgivelsen af Den stumme død
»Simpelthen underholdende historieundervisning på højt niveau« skrev Mikael Butsch i Jyllands-Posten om første bind, Den våde fisk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den stumme død: kriminalroman (Bind 2)

Den stumme død: kriminalroman (Bind 2)