Nedsat pris!
Kategorier / sektioner:

Den svære samtale (Paperback, Dansk)

Af: Karina Maria Nyberg

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793679535
Udgave: 1. (01-06-2020)
Oplag: 1. (01-06-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk

Levering: Ikke udkommet. Kan ikke forudbestilles.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 2018 var ca. 35.000 danskere sygemeldt med stressrelaterede symptomer. Vi har alle et medansvar for at gribe ind for at undgå stress. Håbet er, at denne bog kan være med til at skabe en forandring i den rigtige retning. Bogen forsøger at provokere og motivere til at tænke nyt og lægger op til at arbejde med forandringer. Du inviteres til at stille spørgsmålstegn ved de gængse teorier og videreudvikle dem, så de passer til dig.


Bogen er både en praktisk, teoretisk og samtidig en personlig fagbog. Den svære samtale handler om de tunge emner, der kan være svære at gå ind i; kollegaen med alkoholproblemer, partnerens depression og lignende emner som vi kan have svært ved at tackle. Bogen starter med et personligt sprog, hvor læseren træner i at undgå minefelter i samtaler med sig selv og med andre mennesker. Træningsbanerne går ud på at beskytte sig selv mod at blive tappet for energi. Bogens budskaber understøttes af dialogværktøjer, og det anbefales, at man går i sit men- tale fitnesscenter hver dag og træner sin hjerne i refleksion og forståelse. Metoden kaldes: Den lyttende praksis.


Bogen undersøger seks persontyper – nogle er mere modtagelige for stress end andre. Der fin- des både energityve og energigivere. Energigivere er selv i farezonen for at blive energifattige. Mange spørgsmål rejses undervejs, fx Hvorfor er det vigtigt at vide, at din manipulerende hjerne påvirker dit indre sprog? Hvad er gummiord? – og hvordan virker de? Hvilken indflydelse har kost og motion på dine tanker, sprogbrug og tone? 


Den svære samtale kan bruges i mødet med andre både i privatlivet og arbejdslivet – og til en dybere indre forandring og udvikling. Bogen er også til dem, der endnu ikke er klar til at praktisere forandringen, men gerne vide mere om stressforebyggelse i hverdagen. 


Om forfatteren 

Karina Maria Nyberg er direktør og stifter af Mentor & Kompetence-huset, hvor hun arbejder med kommunikation og forebyggelse af stress. Derudover er hun skribent i Børsen Ledelse, hvor hun skriver artikler om bl.a. stress. Hendes bog baserer sig på mere end 15 års erfaring som erhvervspsykologisk rådgiver, professionsmentor og stresscoach. Hun er optaget af livsstil, hjernen og fascineret af menneskets livs- og arbejds¬kvalitet. Karina har som mål at skabe en sund dialog med sig selv – og mellem mennesker. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den svære samtale

Den svære samtale