Den tidløse by
Kategorier / sektioner:

Den tidløse by (Paperback, Dansk)

Af: Enrique Moriel

Forlag: Bazar
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 16-2-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788771160703
Originaltitel: La ciudad sin tiempo
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Spansk
Udgave: 1
Oplag: 1
Formater / udgaver
130,00 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Spændende roman omhandlende Barcelonas hemmelige historie.
Romanen krydser litterære grænser. Gotik, fantasy, men er også en metafysisk og filosofisk roman. Den kan placeres imellem Vindens skygge og Havets katedral... Storslået roman.
Marta Vives, en ung historieinteresseret advokat, deltager i efterforskningen af drabet på en af byens kendte advokater. Hun graver i offerets familiehistorie og føres ind i den utrolige fortid - fra den prostituerede, som forfølges af inkvisitionen, gennem hekseprocesser, henrettelser, krige, fremvæksten af nye klaner, kampen mellem katalanere og kastiljanere.
Under eftersøgningen må Marta ikke bare forholde sig til de mørke kræfter, der står bag mordet, hun bliver også involveret i kampen, som advokatens forfædre har ført med en anden af byens slægter: Masdeu. Samtidig bliver læseren præsenteret for en mystisk fortæller, som er en udødelig vampyr. Jeg-fortælleren stammer fra middelalderens Barcelona og blev henrettet under inkvisitionen, men hans ansigt dukker op i afgørende øjeblikke i byens historie. Marta og jeg-fortælleren fører læseren gennem lys og skygge, kampen mellem det gode og det onde, Gud og Djævelen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den tidløse by

Den tidløse by