Nedsat pris! Den udkårne
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Den udkårne (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Fayza Oum’Hamed

Forlag: Dreamlitt
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771711172
Udgave: 1. (14-11-2016)
Oplag: 1. (14-11-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Paperback
Sideantal: 170
Originaltitel: De uitverkorene
Oversætter: Henrik Keller
Originalsprog: Hollandsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fayzas trygge og frie barndom i en marokkansk landsby og drømmen om en uddannelse stopper brat, da hun som 15-årig bliver tvunget til ægteskab med en fremmed, 24-årig marokkansk mand fra Amsterdam.
En grum, ny hverdag venter. Voldtaget på bryllupsnatten, smuglet ind i Holland og tvunget til at gå tilsløret lever hun reelt som slave i svigerfamiliens hjem. Hun må ikke færdes alene uden for lejligheden,se TV, lære hollandsk eller have kontakt med sin egen familie. Hun føder to børn, hvoraf det ene får svære psykiske skader af svigerfamiliens mishandling. Det bliver otte år i helvede.
Efter en dramatisk flugt slipper hun væk og begynder en lang, sej kamp for et nyt liv via både krisecenter og psykiatrisk afdeling. I dag er hun socialarbejder og hjælper andre såkaldte importbrude.
Da bogen udkom på hollandsk, viste en undersøgelse, at Fayzas historie desværre ikke er enestående. Historien løfter sløret til en verden, de færreste kender, og giver andre, der kender den alt for godt, mod til at bryde ud.

Anmeldelser (0)