Nedsat pris! Den udvalgte Forstør
Kategorier / sektioner:

Den udvalgte (Bog, Hæftet)

Af: Sam Bourne

Forlag: Jentas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 479
Dato for udgivelse: 16-2-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Anne Mette Poulsen
ISBN-13: 9788776772000
Produkt type: Bog
Pseudonym: Jonathan Freedland
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas - Omslagsillustrator: Jentas
Originaltitel: The chosen one
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bestsellerforfatteren Sam Bourne er tilbage med en ny politisk, hæsblæsende og velskrevet thriller om livet i magtens korridorer.
Knust af flere års skuffelser arbejder den politiske rådgiver Maggie Costello endelig for en leder, hun sammen med resten af Amerika har sat sin lid til; Præsident Stephen Baker, som mener han kan gøre verden til et bedre sted. Men pludselig dukker en fjende op til overfladen - en mand ved navn Vic Forbes. Han afslører først en skandaløs hemmelighed om den nye præsident, og derefter en mere. Han truer med at offentliggøre en tredje - en der vil ødelægge Baker helt, og tvinge ham væk fra Det Hvide Hus.
Forbes bliver imidlertid kort efter fundet død, og Maggie bliver beordret ind i efterforskningen af Forbes´ død af præsidenten selv. Men er det en mulighed at den leder, som hun forguder kan have stået bag Forbes mord? Er hun blevet ført bag lyset af hans budskab om forandring og håb? Hvem er den virkelige Stephen Baker?
På vej mod sandheden, bliver Maggie ført til kernen af en massiv og global sammensværgelse, der rækker langt tilbage i historien - og som angriber selve det amerikanske politiske fundament...
Pressen skrev:
»Kunne ikke lægge bogen fra mig. Sproget flyder, fortællerrytmen fænger, og timingen er præsis. En rigtig velskrevet thriller.« 
- Cimber Sterlings magasin FLY AWAY
»Den Udvalgte er en forrygende intrige som Sam Bourne disker op med. Atter en pageturner der fanger læseren fra først til sidst«.
- Krimicirklen
»Man ryger igennem bogen. Farer hen over bogstaverne, glæder sig til at vende hver side. Ja, man har endda ikke rigtig tid til at glæde sig, man gør det bare helt automatisk, og lige pludselig er der gået en eftermiddag med bogen ... Sam Bourne kan beskrive scener og virkeligheder, så det fungerer totalt, og han kan bygge en spænding om, der må være misundelsesværdig ... Det er en moppedreng af en mursten, der er begået. Men det er ikke for eget. Handlingen, der er bred og mægtig, kræver en tilsvarende tidsramme for at virke troværdig, og det fungerer perfekt til den stil, forfatteren har anlagt.«
- Bogsyn.dk
»... Veldrejet thriller.«
- * * * *  Nordjyske Stiftstidende
»Det er helt oplagt at sammenligne med Jussi Adler Olsens Washington-dekret,  der også har USA´s præsident som omdrejningspunkt. Denne roman har et lidt andet tema, men begge rammer klart samme målgruppe.
En effektiv thirller, der tiltale mange læsere, også i det mandlige segment.«
- Dansk BiblioteksCenter
Sam Bourne, pseudonym for Jonathan Freedland, er født 1967. Efter politikog økonomistudier i Oxford, arbejdede Freedland som reporter for Washington Post og Newsweek. Han er i dag redaktør og klummeskribent på The Guardian i London og leder en udsendelse på BBC, radio 4.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den udvalgte

Den udvalgte