Nedsat pris! Den undersøgende leder, 2. udgave: metoder til dataindsamling og dataanvendelse
Kategorier / sektioner:

Den undersøgende leder, 2. udgave: metoder til dataindsamling og dataanvendelse (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jørn Kjølseth Møller og Steen Hvid

Forlag: Samfundslitteratur
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788759331323
Udgave: 2. (16-08-2018)
Oplag: 2. (27-02-2019)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Paperback
Sideantal: 190
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Som leder skal man kunne træffe beslutninger og kommunikere viden på et kvalificeret grundlag.   Den undersøgende leder giver et samlet overblik over samfundsvidenskabelige metoder til indsamling og anvendelse af data, der på kvalificeret måde kan indgå i empiriske undersøgelser og dermed som led i udførelsen af ledelsesopgaven.   

Bogen ser specifikt på dataindsamlingen fra lederens perspektiv og kombinerer korte fremstillinger af teori og metode med praktiske eksempler fra konkrete ledelsessituationer. På denne måde relateres de samfundsvidenskabelige metoder til de praktiske ledelsesopgaver, som mange ledere står med, og som ofte indebærer, at lederen må påtage sig rollen som dataindsamler og bruger af data i egen organisation.   

Den undersøgende leder henvender sig først og fremmest til studerende på lederuddannelser på diplom-, HD- og masterniveau og andre videregående uddannelser, hvor der undervises i samfundsvidenskabelige metoder i en ledelsesmæssig kontekst. Bogen kan også med fordel læses af ledere, der står over for at skulle undersøge forhold i egen organisation eller i organisationens nærmeste omverden.   

Bogens forfattere har indgående kendskab til brugen af samfundsvidenskabelig metode i forskningsmæssig og praktisk sammenhæng gennem mange års erfaring med ledelse og organisation såvel som med undervisning på bl.a. diplom- og masteruddannelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Den undersøgende leder, 2. udgave: metoder til dataindsamling og dataanvendelse

Den undersøgende leder, 2. udgave: metoder til dataindsamling og dataanvendelse