Nedsat pris! Depressioner - Naturlig behandling Forstør
Kategorier / sektioner:

Depressioner - Naturlig behandling (Bog, Indbundet)

Af: Carsten Vagn-Hansen

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 235
Dato for udgivelse: 10-1-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
Illustrator: Michael Berry
Redaktion: Lasse Skovgaard
ISBN-13: 9788770702232
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

200,05 kr

-13%

Vejl. pris: 229,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Den hjælp, man har brug for, når man er grebet af den navnløse smerte, som depression er, er ikke først og fremmest et glas med tabletter og en ny tid hos lægen. Det er at få hjælp til at forstå, hvad der er årsagen til, at man har det sådan, og en forsikring om, at der er gode muligheder for at genvinde sindsligevægt, livslyst og livsglæde.«
TV-lægen Carsten Vagn-Hansen har skrevet en livsklog bog, hvor han tager kritisk afstand fra det officielle sundhedssystems tendens til overmedicinering. Depressioner - Naturlig behandling handler om depressionens årsager og baggrunde - fx genetiske og sociale - og om forskellige former for depression. Bogen er rig på gode livsråd og gennemgår stort set alle tænkelige behandlingsformer, fra kostterapi og plantemedicin til motion, yoga, bøn og svømning med delfiner.
Carsten Vagn-Hansen er læge, sundhedskonsulent og tv-læge på DK4. Han har ofte kritiseret overdreven brug af medicin på grund af de uerkendte bivirkninger og på grund af den passivitet, der ledsager medicineringen. Hans anbefalinger af naturlige behandlingsformer har gjort ham upopulær i sundhedsvæsenet, men populær og velanset i det folkelige Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
20-11-2012

Der er mange gode argumenter og logiske forklaringer, men den gælder mest den største befolkning, som ikke er særlig sensitive (være åben, være blandt folk og bede om hjælp). Men mange gode tip og hurtig gennemgang af diverse depressioner og enkelte steder lidt for fagligt. Men generelt en rigtig god start, hvis man har begyndende og under depression, forebyggende eller for at forstå depression.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Depressioner - Naturlig behandling

Depressioner - Naturlig behandling