Deres værste mareridt Forstør

Deres værste mareridt (Bog, Paperback)

Af: Kim Bjørnstrup

Forlag: Historia
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 246
Dato for udgivelse: 5-9-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788793321908
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Birgitte Stær
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

Formater / udgaver

Bog
Paperback
119,95 kr
zip_mp3
137,45 kr

119,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Danmark har i de seneste 15 år involveret sig militært i konflikter rundt om i den muslimske verden. Ved siden af dette militære engagement var Mohammedkrisen i 2006 stærkt medvirkende til at dæmonisere Danmark - ikke mindst i radikale islamistiske grupper.  På trods af dette føler danskerne ikke, at Danmark har en større risiko for at opleve terror end resten af verden. Men er det ikke kun et spørgsmål om tid før vi oplever et stort terrorangreb på dansk jord? Romanen skildrer hvordan dette mareridt bliver til virkelighed, og ikke mindst hvordan det kunne komme så vidt. 
I Romanen følger vi IS-terroristen Mahmoud, der bliver udsat for den vestlige koalitions  bombardementer i Raqqa, og den unge syrer Ahmed, der forsøger at undgå sin værnepligt. De gennemlever begge en dramatisk flugt fra Mellemøsten til Danmark, men med hvert sit motiv for øje. Ved sin ankomst til Danmark allierer Mahmoud sig med nogle andengenerationsindvandrere i en fanatisk koranskole og forbereder herfra en større terrorhandling.  PET agenten Lars og den smukke agent Hanne er lige i hælende på terrorcellen, men når de at stoppe angrebet i tide?   
Det er udover medrivende spænding, også tankevækkende læsning for alle der interesserer sig for samfundsforhold og samtidens store spørgsmål - Hvordan hindrer vi radikalisering blandt unge muslimer? 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Deres værste mareridt

Deres værste mareridt