Nedsat pris! Desertør Forstør
Kategorier / sektioner:

Desertør (Bog, Indbundet)

Af: Halfdan Pisket

Forlag: Fahrenheit
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 103
Dato for udgivelse: 14-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788792320810
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill.
Tegner: Halfdan Pisket
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Desertør tager udgangspunkt i en lille landsby mellem Tyrkiet og Armenien. Grænsen, som ligger i nærheden, er bevogtet af tyrkiske værnepligtige. Grænsen bevæger sig hele tiden. Hovedpersonen vokser op i en familie med en tyrkisk far og en armensk mor. Begge har de levet under det armenske folkemord, der ikke bliver talt om. Men da hans nærmeste ven skydes af de værnepligtige, bliver stilheden for meget. Der bliver stillet spørgsmål, problemerne hober sig op og familien og byen går langsomt opløsning.
Det hele braser sammen, da han som 18-årig indkaldes til militæret kort tid efter, at hans bror også er blevet skudt under en demonstration i Istanbul. Alt går i stykker, han deserterer og ender i et tyrkisk militærfængsel, hvor hans historie fortælles gennem flashbacks.
Desertør er skrevet af Halfdan Pisket, der gennem længere tid har interviewet sin far og oversat hans historier og anekdoter til en sammenhængende historie. En historie om ikke at høre til og at miste i tiden inden han flygter til Danmark.
Desertør er første bind i en serie på tre, der handler om Piskets fars liv. Den skildrer en virkelighed, som deles af mange, der er flygtet fra endnu en glemt konflikt i et glemt område.
En historie, der aldrig ville være blevet fortalt, hvis hans søn ikke voksede op i et lille idyllisk land som dansker ...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Desertør

Desertør