Nedsat pris! Design din have med farver
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Design din have med farver (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Nina Ewald

Forlag: Forlaget Nice
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799671922
Udgave: 1. (15-03-2016)
Oplag: 1. (15-03-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 136
Omslagsgrafiker: Sabine Brandt/Sisterbrandt
Omslagsillustrator: Sabine Brandt/Sisterbrandt
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Design din have med farver er den første danske bog, der inddrager alle havens elementer, når denne skal farvesættes: Bygninger, hegn, stakitter, belægninger, havemøbler, småting – og selvfølgelig også planterne. Alt dette har stor betydning for det samlede indtryk og for, hvordan man føler sig tilpas i haven.   
Bogen gennemgår alle de forskellige elementer, der skal spille sammen og danne en harmonisk helhed. Den beskriver de enkelte farver, og hvorledes de påvirker os psykisk og fysisk; ved hjælp af farvecirklen gives der anvisninger på, hvorledes man kan farvesætte sin have ud fra enkle principper. Der beskrives både havens ”faste” inventar, planter, og velkomponerede bede til de forskellige årstider.
INDHOLDET: Farvenes egenskaber og psykologi - Farvelære  - Havens huse  - Hegn, hække og låger Farveskift - Baggrunde  - Havens gulv  - Havens løse inventar - -Sådan maler du udendørs Kunsten at komponere et bed  - Årstiderne   - Planterne
Alle kapitler er fyldt med inspirerende fotos, der viser huse, haveinventar og planter i forskellige farveholdninger og stilarter.   
Forfatteren har sit farvemæssige bagland i orden, med en uddannelse på Danmarks Designskole og flere års undervisning i farvelære. Hun har også selv afholdt kurser og holdt foredrag om emnet og har der udover mange års praktisk erfaring med farvesætning af både bolig og have.

Anmeldelser (0)