Nedsat pris! Designikoner: Fra det 20. århundrede
Kategorier / sektioner:

Designikoner: Fra det 20. århundrede (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Frances Ambler

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740620726
Udgave: 1. (23-08-2018)
Oplag: 1. (23-08-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 200
Originaltitel: Mid-century modern
Oversætter: Annemette Fogh
Originalsprog: Engelsk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I midten af 1900-tallet blomstrede en ny forståelse af smukt design frem i hele den vestlige verden. Økonomien var i bedring efter 2. Verdenskrig, pengene flere hos almindelige mennesker og tanken om godt håndværk og tidløst design blev optaget i meget bredere kredse – mens designere verden over gik i gang med at skabe mere folkelige møbler, biler, lamper, brugsgenstande og dekorationer.


Det var en revolution indenfor design, som foregik, og en lang række danske designere var med i forreste geled. Møbler af Wegner, Arne Jacobsen og Poul Kjærholm sælges stadig i dag til svimlende priser på grund af de smukke linjer og det holdbare håndværk. Poul Henningsen stod for belysningen, Jacob Jensen sørgede for den gode musik (ved B&O) og Jens Risom lavede lænestole, som repræsentanterne stadig sidder i i FN’s hovedkvarter i New york.


Foruden disse, og endnu flere danske designere, indgår også internationale navne som Alvar Aalto, Charles og Ray Eames, Richard Sapper og Eero Aarnio i den smukke bog Designikoner. Bogen er et must for alle designinteresserede, og folk, som kan lide skønne ting i det hele taget, og de flotte og stemningsfulde illustrationer af Here Design fuldender det hele.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Designikoner: Fra det 20. århundrede

Designikoner: Fra det 20. århundrede