Nedsat pris! Destin - seerkrystallen: Seerkrystallen Forstør

Destin - seerkrystallen: Seerkrystallen (Bog, Hæftet)

Af: Danny Biltoft Davidsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Destin
Sideantal: 225
Dato for udgivelse: 11-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 1,
Redaktion: Julie H. Hansen
ISBN-13: 9788793420298
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jessica Heick
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

150,95 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tilværelsen på asteroiden Lyoneida er ikke let for bondedrengen Destin. Hver dag sætter han livet på spil på energifarmen og trodser det dræbende, tomme rum, meteorregn og defekte rumdragter blot for at få et måltid mad.

Destin holder sulten og elendigheden på afstand ved at dagdrømme om at forlade asteroiden, rejse vidt omkring og se galaksens vidundere, men en forældreløs arbejdsdreng kunne lige så godt håbe på, at en uvurderlig skat ville dukke op ud af det blå.

Så da hans bedste ven, Maridel, finder netop det, tror de, at deres lykke er gjort. Men skatten viser sig hurtigt at være alt andet end et lykketræf, og da Maridel bliver bortført, kastes Destin ud i et langt større eventyr, end han nogensinde havde forestillet sig.       

Uddrag af bogen
Smerten og frustrationen fik ham til at se rødt, og han svingede opad af al kraft. Julias kårde mødte hans, og med et skingert klank fløj sværdet ud af hans hænder og skøjtede hen over måtten. Spidsen af Julias klinge rørte hans strube, og han stoppede. Hans sitrende øjne stirrede ind i hendes følelsesløse, lysende irisser.

"Ved du, hvorfor du ikke havde en chance mod Kommandanten? Du har ingen træning, ja, men det største problem er dit hjerte. Dit hjerte er din svaghed."

"Der er ikke noget galt med mit hjerte," knurrede Destin.

"Er der ikke? Jeg kunne se uroen i dine øjne, så snart du satte foden inden for Kaptajnens kontor. Du prøver at ignorere det, men i dit indre raser en storm, du ikke kan styre. Dit hjerte flyder over med følelser. Sorg. Desperation. Magtesløshed. Vrede. Derfor er du let at tirre, derfor kan du ikke koncentrere dig, og derfor vil du altid tabe."

"Jeg har ret til at være vred," hvæsede Destin. "Mine kammerater blev myrdet. De tog min eneste rigtige ven fra mig."

"Så du vil have hævn."

"Ja!"

"Ikke på denne måde," sagde Julia hårdt.    

Om forfatteren
Danny Biltoft Davidsen er født i 1985 i Højby på Sjælland og har udgivet science fiction, siden han var sytten. Han har altid brændt for at bruge sin fantasi og fortælle andre en god historie. Til daglig bor han i København og arbejder i en biograf.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Destin - seerkrystallen: Seerkrystallen

Destin - seerkrystallen: Seerkrystallen