Nedsat pris! Det år vi gik til begravelser: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Det år vi gik til begravelser: roman (Bog, Hæftet)

Af: Henriette Rostrup

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
Dato for udgivelse: 21-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788740022162
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

186,25 kr

-25.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jewel Temper tager til New York med diffuse drømme og uden andre planer end ikke at være der, hvor hun oprindeligt kommer fra. I virkeligheden hedder hun Julie og er vokset op i Kokkedal. Hun etablerer sig som ghostwriter for populære, men udbrændte forfattere og skriver samtidig på sine alt andet end sukkersøde barndomserindringer. Da hun bliver gravid, fortæller hun det ikke til barnets far.  

I stedet flytter hun ind blandt skæve eksistenser i et lidt forhutlet kvarter og knytter sig især til transvestitten mr. Velázquez, der bliver en slags alt i en - mor, far, mormor og farfar - for hende og datteren Nadia.  Efter ti år i New York får hun tilsendt en pakke med breve hendes nu afdøde mor har skrevet til hende gennem alle årene, men som hun aldrig har sendt. Det år vi gik til begravelser handler om at være hjemløs i sin egen familie, om at finde sig selv i en ny sammenhæng og holde op med at flygte fra livet. Det er en stor og mangesporet fortælling om familie, kærlighed og identitet. 

Om forfatteren:
Henriette Rostrup (f. 1970) er cand. mag i moderne litteratur og litteraturformidling fra Københavns Universitet. Hun debuterede i 2007 med novellesamlingen Afkom. Senest udkom romanen Skygger i 2011. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det år vi gik til begravelser: roman

Det år vi gik til begravelser: roman