Nedsat pris! Det ægte spanske køkken Forstør
Kategorier / sektioner:

Det ægte spanske køkken (Bog, Indbundet)

Af: Pepita Aris

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
Dato for udgivelse: 24-11-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Oversætter: Finn Ovesen
ISBN-13: 9788717037816
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Spanish Food and Cooking
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det ægte spanske køkken er mere end endnu en kogebog. Her tages læseren med på en rejse til Spaniens forskellige egne og maden, som spises der. Hurtigt betages man af den særlige spanske evne til livsglæde over et godt måltid mad med vin og god tid til det hele.
Bogen indeholder mere end 150 illustrerede opskrifter på alt fra indbydende tapas over klassiske gryderetter og vilde og eksotiske retter til søde og delikate desserter fra alle dele af Spanien. Til alle opskrifter er der trin for trin-vejledninger med mange fotos, så det er nemt at følge med, også selv om man ikke er ekspert i et køkken.
Ud over de mange lækre opskrifter er der information om traditionelle redskaber i det spanske køkken, om typiske ingredienser i spansk madlavning, om den spanske mads oprindelse og om traditionelle spisevaner, sociale omgangsformer og de fester og traditioner, som har givet inspiration til en vifte af fantastiske retter.
Mange kulturer har haft indflydelse på det spanske køkken, herunder nordafrikansk, jødisk, fransk og amerikansk kultur, og spanierne har gennem tiden plukket det bedste fra alle disse kulturer. Med denne kogebog kan læseren gøre det samme og dermed skabe smagen af Spanien i sit eget hjem med retter som Cocido fra Madrid, paella fra Valencia og fyldig og flødeagtig Creme Catalana.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det ægte spanske køkken

Det ægte spanske køkken