Nedsat pris! Det andet ansigt Forstør

Det andet ansigt (Bog, Indbundet)

Af: Mari Jungstedt

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 372
Dato for udgivelse: 1-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Kamilla Jørgensen
ISBN-13: 9788772003337
Produkt type: Bog
Originaltitel: Det andra ansiktet
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

2 Enheder

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
199,95 kr
epub
158,15 kr
zip_mp3
122,40 kr

199,95 kr

-100,00 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er stilheden umiddelbart før, at en storm af turister rammer Gotlands idylliske kystbyer. Mange af feriegæsterne vil strømme til det populære Ljugarn: et lille sted, der i generationer har været kendt som paradiset på Gotland. Men midt i idyllen findes den kendte kunstner og far til fire, Henrik Dahlman, myrdet i sit sommerhus. I soveværelset med blomstertapetet ligger hans døde krop nøgen og fastspændt til dobbeltsengen med håndjern. Rundt om halsen glimter nitterne i det, der kunne være et hundehalsbånd. Et lignende mord finder sted på fastlandet, og kriminalkommissær Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsen trækkes med ind i en intens jagt på morderen, samtidig med at deres kærlighedsforhold for alvor står sin prøve. Journalisten Johan Berg er tilbage på Gotland og bedriver sin egen efterforskning, hvilket hurtigt bringer ham i livsfare.

En kriminalroman om kærlighed, bedrag og dødeligt begær og den trettende, fritstående bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas og hans kolleger fra Visby Politi.

Siden debuten Den du ikke ser i 2003 er Mari Jungstedt blevet en af Sveriges bedst sælgende krimiforfattere. Hendes bøger er solgt i fire millioner eksemplarer bare i Sverige og udkommer i over tyve lande verden over.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det andet ansigt

Det andet ansigt