Nedsat pris! Det bevingede hjul: fortælling om en opfinder Forstør
Kategorier / sektioner:

Det bevingede hjul: fortælling om en opfinder (Bog, Hæftet)

Af: Albert Dam

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 1-10-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788790592684
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Efterord: Ib Johansen - Moderniseret retskrivning: Niels Dalgaard - Omslag: Carl-Eddy Skovgaard
År for denne udgave: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

197,55 kr

-17%

Vejl. pris: 238,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I begyndelsen af 1900-tallet var den senere så anerkendte forfatter Albert Dam journalist i København, hvor han også skrev sine første to romaner. Den ene af dem tog fat i tidens begejstring for teknik og nye opfindelser. Det bevingede hjul er science fiction, og måske derfor er dette den første genudgivelse af romanen nogen sinde.
København 1908. Byen summer af liv og aktivitet. En ung opfinder forelsker sig i en datter af den bedre middelklasse, men må konkurrere med en lovlig smart fyr, der ud over at arbejde som journalist også gør det i mere skumle aktiviteter – såsom at stjæle opfindelser fra andre. Samtidig optræder en række bipersoner, der repræsenterer Dams kommentar til forskellige moderne fænomener og tendenser, fra den unge dame der tror hun har en fremtid som skuespillerinde til den unge forfatter, der har masser af idéer, men aldrig får gjort et manuskript færdigt.
Bogen er på sin vis det, man engang kaldte en københavnerroman, et snit gennem samtidens byliv i stort og småt. Men den er også historien om den unge mand, fremtidens helt, der både kan udtænke en idé og udføre den i praksis.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det bevingede hjul: fortælling om en opfinder

Det bevingede hjul: fortælling om en opfinder