Det brogede Spanien: Spaniens historie fra Franco til i dag Forstør
Kategorier / sektioner:

Det brogede Spanien: Spaniens historie fra Franco til i dag (Bog, Hæftet)

Af: Jakob Buhl Jensen

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: His2rie
Sideantal: 108
Dato for udgivelse: 11-4-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771181531
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

129,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen beskriver Spaniens historie helt op til 2013 og medtager dermed landets seneste økonomiske udvikling, hvor befolkningen lider under finans- og eurokrisen.
Med start ved borgerkrigens afslutning følger vi nationens udvikling og historie frem til i dag. Det er en periode, hvor Spanien er gået fra at være et af Europas fattigste lande, over velstand blandt verdens ti største økonomier til i dag, hvor landet er alvorligt ramt af den økonomiske krise, og hvor arbejdsløsheden er skyhøj.
Bogen er skrevet til undervisningen i historie, samfundsfag og spansk på stx, hf og VUC. Den er også oplagt som baggrundsmateriale til studieture til Spanien. Endvidere indgår bogen i serien his2rie, der er et netbaseret undervisningsmateriale specielt tilrettelagt til historieundervisningen i gymnasiet, på hf og hhx.
Som supplement til bøgerne i serien findes his2rie-hjemmesiden. Her har hver bog i serien sin egen del med kildetekster, litteraturlister, links med mere. På hjemmesiden findes også sider om bl.a. historisk metode og kildekritik, studieteknik, formidling samt historie som fiktion.
Jakob Buhl Jensen (født 1977) er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag fra Aarhus Universitet, dog med dele af studiet fra Københavns Universitet og Cheltenham & Gloucester College of Higher Education, England. Siden 2003 har Jakob undervist på Maribo Gymnasium. Han har i perioden 2005-2007 været medlem af Historielærerforeningens bestyrelse og deltager aktivt i den offentlige debat om Spanien.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det brogede Spanien: Spaniens historie fra Franco til i dag

Det brogede Spanien: Spaniens historie fra Franco til i dag