Nedsat pris! Det eksplosive barn: en ny metode til at forstå, hjælpe og opdrage børn, der er ufleksible og let bliver frustreret Forstør

Det eksplosive barn: en ny metode til at forstå, hjælpe og opdrage børn, der er ufleksible og let bliver frustreret (Bog, Hæftet)

Af: Ross W. Greene

Forlag: Pressto
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 264
Dato for udgivelse: 10-5-2017
Udgivelse: 7. udgave, 2017.
Oversætter: Lene Shannon
ISBN-13: 9788790333775
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lene Shannon - Omslagsillustrator: Lotte Lambæk
Forord: Bo Hejlskov Elven
Originaltitel: The explosive child
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 7
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
248,15 kr
MP3 CD
233,00 kr

248,15 kr

-17%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

På tværs af en række forskellige diagnoser som ADHD, autisme, Aspergers Syndrom, ODD, ikke-verbale indlærings­vanskeligheder, Tourettes Syndrom, OCD mv. reagerer børn med disse diagnoser ofte ens i en række af hverdagens situationer: 
De har svært ved at håndtere frustrationer og behov, der ikke opfyldes med det samme, de er ufleksible og har svært ved at omstille sig. 
I det daglige samspil med andre børn eller voksne reagerer de tit ved at eksplodere, når omverdenens krav og forventninger bliver "for meget".  
Fælles Proaktiv Problemløsning (tidligere kendt som Samarbejdsbaseret Problemløsning) er den første pædagogiske metode, der effektivt og synligt hjælper denne gruppe børn og unge.  
Ross W. Greene har forsket i emnet i en årrække, og hans erfaringer er her omsat til en praktisk brugsbog med masser af eksempler og konkrete anvisninger på, hvordan man praktiserer metoden i hverdagen.  
'Det eksplosive barn' henvender sig til alle, der er i kontakt med udfordrede og udfordrende børn - herunder også børn, der reagerer ved at trække sig ind i sig selv og "implodere".   
Metoden fører til langt færre konflikter i hverdagen, samtidig med at børnene lærer de nødvendige sociale færdigheder til at kunne begå sig i en stadig mere kompliceret verden.   
Bogen er blevet "bibel" for såvel forældre som lærere, pædagoger og andre, der er i kontakt med disse børn. Som psykolog Bo Hejlskov Elvén skriver i bogens forord: "At diskutere adfærdsproblemer hos børn i dag uden at nævne Ross W. Greene er ikke seriøst. Og så er det lige meget, om man er forælder, lærer, pædagog eller psykolog. Derfor er 'Det eksplosive barn' en klassiker."   
Denne udgave er den nye udgave: Den 7. gennemreviderede og opdaterede udgave.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det eksplosive barn: en ny metode til at forstå, hjælpe og opdrage børn, der er ufleksible og let bliver frustreret

Det eksplosive barn: en ny metode til at forstå, hjælpe og opdrage børn, der er ufleksible og let bliver frustreret