Nedsat pris! Det er da okay at cykle i pyjamas: en bog om at skabe autentiske børn med super selvværd Forstør

Det er da okay at cykle i pyjamas: en bog om at skabe autentiske børn med super selvværd (Bog, Paperback)

Af: Christina Aros

Forlag: Christina Aros
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 28-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788799638000
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kort sagt - Omslagsillustrator: Lene Aarup Vinther
Forord: Christina Aros
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

207,50 kr

-17%

Vejl. pris: 250,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den gode leder skabes fra barnsben af og det stiller anderledes krav til dagens forældre. Krav om at vide hvem man selv er, og hvad man giver videre til sine børn. Nutidens ledere skal være hele mennesker, der tør vise positive følelser, begejstring og også sårbarhed. Det kræver at ledelse kommer ind med modermælken, hvis vi vil skabe en generation af ledere med ægthedsfaktor, der tør stå ved sig selv.


Det er da okay at cykle i pyjamas er en bog, hvor forfatteren giver sit bud på, hvordan vi skaber en generation af ledere, der tør stå ved deres følelser. Bogen giver værktøjer til, hvordan læseren får mere ægthedsfaktor hos sig selv, men også hvordan der skabes børn med autenticitet og super selvværd.


Bogen gør bl.a. op med det store behov for ekstern anerkendelse og med janteloven. Den giver gode råd og forslag til, hvordan du bliver din egen leder samt hvordan du kan se på dit barn, på dig selv og jeres familie på en helt ny måde. Der er mange nyttige eksempler og øvelser igennem bogens tre dele.


»Vores børn er en direkte refleksion af os som voksne og vi kan kun give det videre til vores børn, som vi selv indeholder og tør stå ved, siger Christina Aros og kommer samtidig med en advarsel: Du risikerer at blive en bedre udgave af dig selv og dermed en bedre forælder. Du risikerer at blive bedre til at se og lytte til dit barn, og du risikerer at få en større helhed i jeres familie«.


Så hvad enten du har små børn eller skolebørn, kan du finde inspiration, gode eksemplarer og ny læring i denne bog. Du vil blive klogere på børns kærlighedssprog, mindfulness, familiens værdier og hvordan du guider dit barn til et super selvværd og modet til at turde være sig selv. Bogen giver samtidig mulighed for at du som forælder slipper dine egne begrænsninger og bliver endnu bedre til at være dig, hvad enten du er mor eller far.


Om forfatteren Christina Aros (f. 1971) Pæd.soc, foredragsholder, transformations ekspert og mental træner. Hun har tidligere skrevet bogen Fuck Flinkeskolen. Christina er tidligere leder, bestyrelsesmedlem, pædagog samt sportsudøver på topplan. Christina er mor til to børn på 11 og 15 år.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det er da okay at cykle i pyjamas: en bog om at skabe autentiske børn med super selvværd

Det er da okay at cykle i pyjamas: en bog om at skabe autentiske børn med super selvværd