Nedsat pris! Det fjerde offer: kriminalroman Forstør

Det fjerde offer: kriminalroman (Bog, Indbundet)

Af: Mari Jungstedt

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 314
Dato for udgivelse: 23-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Kamilla Jørgensen
ISBN-13: 9788771088908
Produkt type: Bog
Originaltitel: Det fjärde offret
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
115,45 kr
Bog
Indbundet
230,95 kr

230,95 kr

-23%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Det er vindstille og varmt den sommermorgen, da tre gerningsmænd begår væbnet røveri mod en pengetransport i et ellers idyllisk kvarter på Gotlands vestkyst. Røverne flygter på motorcykler mod en forladt ødegård, men da politiet finder skjulestedet, er røverne flygtet. De har efterladt sig to spor: en sportstaske med ødelagte pengesedler og liget af en mand med halsen skåret over.
Anders Knutas fra det lokale politi leder efterforskningen. Personligt kæmper han for sit smuldrende ægteskab og forsøger at holde snor i sine forbudte følelser for kollegaen Karin Jacobsson. Karin plages af skyldfølelse over for den datter, hun forlod efter fødslen og først nu er ved at lære at kende. I fællesskab skal de to opklare sagen om røverne og drabet.
Hvad er røvernes historie egentlig? Er de involveret i drabet? Og hvad betyder de tre initialer JTD, der er tatoveret på den dræbtes arm? Mens sporene leder Knutas og Karin femten år tilbage i tiden til en tragisk historie om et barn, er morderen i hælene på sit næste offer. Og han ved noget, de ikke ved.
Det fjerde offer handler om sammenhold, svigt og relationen mellem børn og voksne. Romanen er Mari Jungstedts niende fritstående krimi i serien om politiinspektør Anders Knutas, kollegaen Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det fjerde offer: kriminalroman

Det fjerde offer: kriminalroman