Det forfærdelige skete den 16. juli 1968 Forstør
Kategorier / sektioner:

Det forfærdelige skete den 16. juli 1968 (Bog, Hæftet)

Af: Nis Jakob

Forlag: Billige eBøger
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 409
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792970008
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 3

5 - 10 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
216,50 kr
epub
68,75 kr
zip_mp3
68,75 kr

216,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Særdeles velskrevet og de enkelte hovedpersoners liv og virke samt ikke mindst følelser er skrevet med stor indlevelse, så historien virkelig går “ind under huden”. Bogens plot og opbygning er genial og det er næsten umuligt at lægge bogen fra sig.«
- Freddy Thorning, litteratursiden.dk.
»Spændende opbygning og intrigerende ansats«
- Birte Strandby, Bogvægten.dk
»Skøn bog, velskrevet«
- Margit Mortensen, læser
»Meget fascinerende spændingsroman!«
- Per Mogen Petersen
»Nis Jakob har en god evne til at skabe plot, der driver læseren og læsningen fremad. Liv i sproget... og evne til at tegne scener.« 
- Mikkel Bruun Zangenberg Politiken
»Tegner et billede af et stærkt, men pludseligt afbrudt far-søn forhold. Sproget er flydende, og man gribes af Anders´ entusiasme og fortvivlelse.
En god, underholdende, letlæst og spændende roman. «
- Lektørudtalelse DBC
Anders har hele sit liv forsøgt at finde ud af, hvad der skete med hans far, der med tændt pibe og rågummisko en aften i 1968 gik ud med hunden i det nyopførte parcelhuskvarter i Albertslund for aldrig nogensinde at vende tilbage igen.
Fortællingen udfolder sig omkring 1968 og tidspunktet for farens forsvinden en varm juli aften i ´nybyggerbyen´ Albertslund, hvor parcelhusene bredte sig og indvarslede en helt ny tidsalder. Den otteårige Anders begynder sin egen kringlede efterforskning.
Med dybe rødder tilbage til tiden før og under 2. verdenskrig, nazitiden og senere DDR-statens rolle som spydspids under den kolde krig folder historien sig ud som en fortælling om dannelse af det moderne velfærdssamfund, ungdomsoprøret og autoriteternes forfald.
Anders´ voksne liv ligger i ruiner, fordi han gennem hele sin tilværelse har været besat af tanken om finde faren i live et eller andet sted i verden. Eller i det mindste finde ud af, om han er blevet myrdet. Han bevæger sig ind i en labyrint af fatale valg for at finde sin far.
Romanen er en stort anlagt krimi-episk fortælling om tidsåndens hærgen gennem et århundrede og om et menneskes kamp for at komme fri af fortiden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det forfærdelige skete den 16. juli 1968

Det forfærdelige skete den 16. juli 1968