Nedsat pris! Det gælder Louise
Kategorier / sektioner:

Det gælder Louise (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Helle Söderhamn

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793420380
Udgave: 1. (11-04-2016)
Oplag: 1. (11-04-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 180
Omslagsgrafiker: Jessica Heick
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
149,50 kr
72,20 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Liget af et lille barn bliver ved en tilfældighed fundet af en eneboer og hans hund i nærheden af et psykiatrisk hospital i Roskilde. Det viser sig at være det barn, som forsvandt fra sin barnevogn udenfor dagplejemorens hus.

Dengang forblev sagen uopklaret, men nu får en anden kriminalkommissær til opgave at forsøge at løse gåden. Det er dog ikke politiets efterforskning, der bliver omdrejningspunktet. Tiden skrues tilbage, og vi følger de to familier, der havde Louise tæt inde på livet: hendes mors og hendes dagplejemors. For det var midt i deres hverdag, at de begivenheder indtraf, der førte til Louises forsvinden.      

Uddrag af bogen
Rystende fund i Boserup skov ved Roskilde.

Onsdag ved middagstid blev et barnelig fundet i skoven ved en tilfældighed, da en gammel mand gik tur med sin hund, som opsnusede stedet, hvor barnet lå begravet. Manden, som stadig er ukendt, henvendte sig til det nærliggende psykiatriske hospital, hvorfra man fik alarmeret Roskilde politi. Politiet foretog sammen med udsendte fra Københavns kriminalafdeling og retsmedicinsk en ransagelse af gerningsstedet.

Yderligere undersøgelser har i dag fastslået, at barnet er identisk med den ni måneder gamle Louise, som i december i fjor blev stjålet fra sin barnevogn, der var stillet i forhaven hos den private dagplejemor, som  havde barnet i sin varetægt.    

Om forfatteren
Helle Söderhamn har med års mellemrum udgivet romaner. Den første kom, da hun kun var 18 år gammel. Det gælder Louise er hendes første spændingsbog i krimigenren. Hun har flere uddannelser bag sig, har haft selvstændig virksomhed og har i en årrække boet i Sydfrankrig.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
02-09-2016

Det gælder Louise

Velskrevet, uforudsigelig .
En indpakke uhygge i et miljø, vi alle kender.

Bedømmelse 
05-05-2016

Spændende og uforudsigelig. En anderledes krimi. Stof til eftertanke.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Det gælder Louise

Det gælder Louise