Nedsat pris! Det gode kød: spis lidt mindre, men meget bedre
Kategorier / sektioner:

Det gode kød: spis lidt mindre, men meget bedre (Bog, Hardback)

Forlag: Olufsen
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 199
Dato for udgivelse: 29-3-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Torben Dragsby, Freja Bak
Medforfattere: Jens Slagter, Jacob Ludvigsen
ISBN-13: 9788793331358
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Robert Haren
Forord: Rasmus Kofoed
Fotograf: Torben Dragsby
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Jens Slagter er søn af landslagteren i Fjenneslev og indehaver af den sidste slagterforretning i det gamle København. Gennem mange år har den været 100 % økologisk og repræsenterer ægte håndværk frem for industrimad, Hans viden og erfaring lægges frem til glæde og inspiration for kunder, kolleger, landmænd, restauratører og kokke. Vi kommer hele vejen rundt fra slægtens opskrift på medisterpølse til slagterfamiliens private juleshow med and, gås og flæskesteg. Grundlaget for godt kød er førsteklasses råvarer, og Jens Slagter tager sammen med fotograf Torben Dragsby ud til økologiske avlere af okser, svin, lam og fjerkræ. Glade og samvittighedsfulde landmænd.
Kom med ind i værkstedet bag butikken på Kultorvet og få et indblik i slagterfagets finesser og delikatesser, der er tørret, røget og speget og forvandles til smørrebrød eller restaurant Mothers romerske Spaghetti Carbonara med den Guanciale, som man skal til Kultorvet for at købe. "Det gode kød" er et afgørende bidrag til den aldrig standsende debat om ernæring, krydret med kulturhistorie og citater. Rasmus Kofoed fra Geranium med tre Michelinstjerner har skrevet forordet. Man bliver sulten, glad - og kritisk. Skrevet af Jens Slagter i samarbejde med Jacob Ludvigsen, forfatter til bl.a. Den fulde sandhed om Spiritus (2014)

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det gode kød: spis lidt mindre, men meget bedre

Det gode kød: spis lidt mindre, men meget bedre