Det gyldne bur Forstør
Kategorier / sektioner:

Det gyldne bur (Bog, Paperback)

Af: Katie Hickman

Forlag: Bazar
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
Dato for udgivelse: 2-3-2011
Udgivelse: 2. udgave, 2011.
Oversætter: Ellen Mygind Kristensen
ISBN-13: 9788792621122
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Originaltitel: The aviary gate
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,95 kr
MP3 CD
179,00 kr
CD
190,05 kr

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Oxford, nutiden: Elizabeth Staveley sidder i læsesalen på Det Orientalske Bibliotek. Foran hende ligger et fragment af en bortførelsesberetning, der har været gemt i århundreder. Elizabeth har i nogen tid ledt efter et spor, der akn kaste lys over den unge Celia Lampreys skæbne, og opildnet af sit værdifulde fund sætter hun sig for at stykke resten af den gådefulde historie sammen.
Konstantinopel 1599
I sultanens harem svirrer rygterne, og sære ting går for sig. Sultanmoderens chefeunuk er blevet forgiftet, og mistro og hemmeligheder florerer mellem haremmets kvinder, der alle er en del af et spil, hvor ingen kan vide sig sikker. Mens der konspireres mod sultanmoderen fra selve haremmets hjerte, spiller hun sit bedste kort i kampen for at lokke sultanen væk fra hans yndlingshustru: en ung, engelsk pige med mækehvid hud.
Uden for paladset vrimler byen med europæiske handelsfold, der kappes om at sikre sig handelsrettigheder. Som repræsentant for den engelske krone har Paul Pindar fået til opgave at overrække et mekanisk vidunder til sultanen, men da dagen nærmer sig, kommer det ham for øre, at en smuk pige med rødgyldent hår befinder sig bag paladsets mure - en pige, der angiveligt ligner hans forlovede, som forsvandt efter et skibbrud for år tilbage.
Det gyldne bur er en overdådig, levende og sanselig fortælling, indhyllet i Orientens dufte og farver. En roman, der fører læseren tilbage i tiden og med ind i de mest private og forbudte dele af en osmannisk harem.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det gyldne bur

Det gyldne bur