Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Det kinesiske værelse (Bog, Indbundet)

Af: Rune Nielsen

Forlag: Fahrenheit
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 60
Dato for udgivelse: 30-5-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Medforfattere: Rune Nielsen, Thomas Fabian Delman
ISBN-13: 9788792320551
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

124,10 kr

-17%

Vejl. pris: 149,50 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rune Nielsen ogThomas Fabian Delmans fremtidsdystopi er en klassisk fortælling om Hector, der gradvis vikles ind i et baroks magtspil og slutteligt må erkende, at samfundet ikke styres efter de demokratiske principper, magthaverne ellers hylder i deres taler til offentligheden.

Det hele starter, da han som ansat i Ministeriet for Videnskab og Teknologi en dagbliver kaldt ind til sin overordnede, der meddeler ham, »sikkerhedschefen har fundet informationer, der mere end antyder, at du er blevet en sikkerhedsrisiko for afdelingen.« Herefter bliver han forflyttet til Afdeling K1, der ligger på en af ministeriets dybeste etager under jorden og får til opgave, manuelt at slette alle oplysninger om personer og steder, stedets centralcomputer har registreret den seneste tid.

Tegnestilen er inspireret af serieveteraner som Enki Bilal og Francois Schuiten, mens stemning og fortælling tager udgangspunkt i William Gibsons´ (Neuromantiker) og PhilipK. Dicks (Drømmer androider om elektriske får / Bladerunner) universer. Resultatet er en original fremtidsfortælling, der emmer af paranoia i et teknologisk hårdt belastede samfund.
At der er gjortså meget ud af det grafiske og lagt så meget vægt på fremstillingen af de ydre rammer i denne fremtidsverden, skyldes ikke mindst, at ophavsmændene begge er arkitekter og partnere i det Århus-baserede designbureau Kollision. Deres hverdag er så at sige præget af, at skulle bygge nye verdener op!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Det kinesiske værelse

Det kinesiske værelse